IT & C

#cablu #internet start #upc

Serviciul Internet Start, oferit gratuit in Romania

Ron plus TVA - si digital) si/sau pe cele de telefonie.

Viteza de download

Folosind Interent Start, un pachet de baza care ofera viteza de pana la 256 Kbps la download si 64 Kbps la upload, abonatii UPC vor avea la dispozitie email si browsing gratuit. Taxa de administrare a serviciului pentru toata durata contractului este de 40 de lei (fara TVA) si se plateste o singura data la activarea serviciului.

Internet Start este disponibil numai in zonele cu acoperire la Internet de la UPC si este oferit in aceleasi conditii de pret si noilor abonati la serviciile de televiziune si telefonie de la UPC.

Plan de dezvoltare

Initiativa UPC Romania este in conformitate cu planul de dezvoltare a MCSI , intrucat Romania are una dintre cele mai scazute rate la nivel european de utilizare frecventa si regulata a serviciilor oferite prin Internet.

"Este parte din viziunea UPC sa deschidem tuturor accesul catre lumea digitala. Prin aceasta campanie/ prin lansarea acestui nou produs incercam sa acoperim nevoile de comunicare si informare pentru o plaja cat mai larga de clienti, propunandu-le pachete de servicii cu valoare adaugata"
, a declarat Lucian Lupascu, Senior Marketing Manager, UPC Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele