IT & C

Serii noi de monitoare TFT

Xerox a lansat pe piata locala doua noi serii de monitoare TFT, XA3 - destinat utilizatorilor care au nevoie de un monitor de buna calitate la un pret accesibil, respectiv seria XA7 care ofera functii avansate si ecran antireflexie XShield.
Seria XA3 cuprinde doua tipuri de monitoare, de 17" si de 19", cu timp de raspuns de 8 ms, cu un raport contrast de 500:1, unghiuri de vizibilitate de 150/130 grade si rezolutie de 1280x1024 pixeli. Acestea au un design clasic, subtire, cu rama ingusta si suport rotund stabil. Fiind prezent in aceleasi doua variante (17" si 19") si avand aceleasi caracteristici tehnice, Seria XA7 aduce in plus un ecran XShield, realizat dintr-o sticla speciala, care protejeaza matricea impotriva deteriorarilor mecanice, si un strat antireflexie, care imbunatateste perceptia asupra imaginii. Pe langa acestea, XA7 are o interfata digitala profesionala DVI-I al carei rol este marirea preciziei de transmitere a informatiei digitale pentru a avea o mai buna calitate a imaginii afisate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele