IT & C

Seminar Siveco Applications la Sibiu

Acest seminar face parte din seria de prezentari pe care SIVECO Romania si-a propus sa o desfasoare anul acesta pentru benficiari si potentiali clienti din toate regiunile tarii

Saptamana trecuta, la sediul Camerei de Comert si Industrie din Sibiu, a avut loc un seminar de prezentare a Pachetului Informatic Integrat SIVECO Applications, sistem dedicat companiilor mari si medii din toate sectoarele industriale.
Evenimentul, organizat de SIVECO Romania in colaborare cu firma Sobis - unul dintre furnizorii locali importanti de solutii integrate software si hardware - a beneficiat de prezenta a peste 25 de companii sibiene din diverse domenii de activitate, precum constructii de masini, constructii de echipamente si sisteme energetice, industria lemnului , transporturi, medicamente si industria textila si a incaltamintei.
Prezentarile componentelor sistemului SIVECO Applications, foarte apreciate de audienta pentru nivelul ridicat de interactivitate, s-au axat pe modelarea unui flux de productie , pornind de la definirea contractelor, pregatirea, programarea, lansarea si urmarirea productiei, livrare, facturarea si incasarea, exemplificari ale modului in care functioneaza componenta de gestiune financiar contabila (care include elemente privind alinierea la Standardele Internationale de Contabilitate - IAS), componenta pentru Managementul Mentenantei, Stocurilor si Aprovizionarii, precum si sistemul informational de management SIVECO ANALYZER.
Seminarul organizat la Sibiu face parte din seria de prezentari ale solutiei pe care SIVECO Romania si-a propus sa le desfasoare anul acesta in diferite orase ale tarii. Astfel de evenimente au fost deja organizate anul acesta la Bucuresti, Baia Mare, Alba Iulia, Constanta, Craiova, Bacau, Targu Mures, compania propunandu-si sa extinda aria de prezentare a produselor sale prin organizarea de manifestari asemanatoare in toate zonele din tara.
"Suntem extrem de satisfacuti sa vedem interesul crescut pe care il manifesta aceste companii pentru produsele si serviciile noastre - ceea ce constituie, de fapt, o recunoastere a eforturilor echipei noastre de a crea, dezvolta si implementa produse informatice de calitate. De asemenea, numarul mare de participanti dovedeste ca din ce in ce mai multe organizatii de pe piata romaneasca inteleg beneficiile pe care le pot aduce produsele si serviciile IT de inalta performanta si modul in care acestea pot contribui la eficientizarea activitatilor acestor companii", declara doamna Irina SOCOL, Director General al SIVECO Romania.

Prezentarile tehnice au fost exemplificate prin referintele de succes dobandite de SIVECO Romania ca urmare a implementarilor la cei peste 200 de clienti din Romania.
"Am fost foarte incantati sa constatam ca audienta acestui seminar s-a manifestat foarte activ in discutiile privind solutiile si serviciile prezentate, dezvoltate si implementate de compania noastra. Numarul mare de intrebari dovedesc interesul pentru solutiile de tip ERP si acest lucru ne bucura mult pentru ca ne dovedesc ca piata este in crestere", declara doamna Sanda BOBOC, Channel Allinace Manager in cadrul SIVECO Romania.
"Acest eveniment constituie o buna ocazie de a consolida parteneriatul nostru cu SIVECO Romania, companie care se bucura de o solida reputatie pe piata IT&C - si acesta este un motiv in plus sa ne simtim onorati ca ne-a ales drept parteneri", a apreciat domnul Dorin BOABES, directorul general al companiei SOBIS, in deschiderea seminarului.
Despre SIVECO Applications
Functionand in mediu si pe baza de date Oracle, SIVECO Applications reprezinta unul dintre cele mai performante Sisteme Informatice Integrate. Caracterul integrat al componentelor pachetului Siveco Applications are la baza o conceptie unitara privind dezvoltarea lor, de mediul de dezvoltare si serverul de baza de date (Oracle) comune folosite. Comunicatia dintre componente este asigurata prin utilizarea unei baze de date comune.
Utilizatorul dispune de aceeasi interfata grafica pentru toate modulele, folosind acelasi standard in ceea ce priveste ferestrele, modurile de lucru sau obiectele informatice. De asemenea, securizarea datelor este tratata in mod uniform, drepturile de acces ale utilizatorului putand fi stabilite pana la cel mai detaliat nivel posibil: operatiile (vizualizare, adaugare, modificare, stergere) existente in cadrul fiecarui modul al componentelor si chiar datele din baza de date.

Dezvoltarea componentelor din pachetul Integrat s-a realizat pe baza cerintelor exprimate de utilizatori. Acest lucru a facut posibila rezolvarea de catre ansamblul componentelor a problemelor specifice domeniilor acoperite.
SIVECO Romania produce cel putin o noua versiune pe an a tuturor componentelor Pachetului Integrat pastrand compatibilitatea cu versiunile
anterioare. Aparitia noilor versiuni este determinata in primul rand de necesitatile beneficiarilor, apoi de modificari de legislatie sau de mod de tratare a problematicii acoperite si de schimbari la nivelul tehnologiei informatice.
Componentele Sistemului Informatic Integrat isi partajeaza perfect problematica ridicata de gestionarea si conducerea unei societati
comerciale, din cele mai diferite domenii de activitate fara a rezolva in mod redundant aceeasi problema.
In lume, module Siveco Applications sunt utilizate de mai mult de 1800 de clienti.
Dintre acestia, peste 200 utilizeaza pachetul Siveco Applications (sau diferite module ale sale) in Romania - intre clientii din tara noastra se afla companii importante precum RAAVJ, AEROSTAR, Administratia Portului Maritim Constanta, SNP Petrom si filialele sale, Butan Gas si filialele sale, sucursale ale TERMOELECTRICA, Vama Romana, MCTI etc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele