IT & C

#hyper-x #kingston #kit memorie

Se lanseaza kit-urile Kingston HyperX de 2133 MHz

Kingston Technology Europe anunta disponibiltatea kit-urilor de memorii de inalta performanta Kingston HyperX, compatibile cu sistemele Intel LGA1156 Core i5 si Core i7.

Specificatiile de top ca frecventa de lucru 2133 MHz, consum de curent de doar 1,65v, latente ultra joase CL8 si profil XMP, recomanda kit-ul de memorii Dual Channel Kingston HyperX 4GB pasionatilor de jocuri.

Gama Hyper-X

Kingston a conceput o gama larga de produse HyperX XMP cu diferite frecvente pentru toate categoriile de utilizatori, pentru a beneficia de avantajele oferite de platforma Core i5. Kit-urile de memorie HyperX de 1,65 v sunt disponibile in seturi de 4 GB la frecvente de 1333, 1600, 2000 si 2133MHz.

"Intel si Kingston au colaborat intens la testarea kit-ului de memorie HyperX pe platforma Core i5 si pe chipset-ul P55. Toate memoriile Kingston au obtinut rezultate extraordinare in teste, iar kit-urile Dual Channel de inalta performanta s-au comportat extraordinar"
, a declarat Geof Findley, Memory Ecosystem Manager, Intel.

Kit-uri noi

La sfarsitul lunii septembrie, Kingston va introduce pe piata kit-urile de 8GB la frecvente de 1333 si 1600 MHz, pentru utilizatorii sistemelor de operare pe 64 de biti.

"In colaborare cu parteneri precum Intel, Asus, Gygabyte si MSI, am reusit sa dezvoltam o gama de kit-uri de memorie capabile sa genereze performante imbatabile pe cele mai puternice platforme care vor fi lansate in decursul acestei saptamani"
, a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, Romania, Kingston Technology Europe Ltd.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele