IT & C

Schimbare de sex la numai 17 ani

Sarah Thornton, o adolescenta din Anglia, isi doreste sa devina barbat inainte sa ajunga la majorat. Decizia lui Sarah nu a fost insa acceptata usor de familie.

Sora ei mai mare, Vanessa, a refuzat sa mai vorbeasca cu ea, in timp ce parintii nu pot scoate capul din casa, fiindu-le rusine de vecini. Cu toate acestea, fata este decisa sa devina Alex cu acte in regula, dupa ce va finaliza cele doua operatii, o dubla masectomie si o histeroctomie.

„La 16 ani m-a rugat sa nu ii mai spun Sarah, ci Alex“, a povestit Elizabeth Thornton, mama adolescentei. „Mi-am dorit intotdeauna sa am o fata, sa-i pot cumpara rochii si sa o vad mireasa, insa acum sunt nevoita sa ma adaptez si sa-i cumpar fetei mele un sutien care sa-i ascunda sanii“, a completat suparata Elizabeth.

„Cand mi-a spus prima data, am crezut ca euro pentru a o vedea pe Sarah linistita, chiar daca ei nu-i impartasesc parerile: „Cu toate ca ea este convinsa ca va fi fericita ca baiat, noi nu stim inca cum se va adapta“.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele