IT & C

#sapphire #placa grafica #pret #vista premium

Sapphire a lansat modelul HD 4770

Sapphire Technology a inceput distributia modelului Sapphire HD 4770, o placa grafica mid-range puternica, ce aduce noi niveluri de performanta vizuala si video pentru entuziastii sensibili la pret.

Noua sapphire hd 4770 este prima placa grafica, din clasa ei, ce foloseste memorie GDDR5 si are la baza primul GPU construit vreodata cu ajutorul tehnologiei de fabricatie pe 40nm.

Arhitectura puternica

Placa folose?te puternica arhitectura grafica dezvoltata de catre ATI, divizia AMD, incorporand unitati de procesare stream multi-scop si o arhitectur?a imbunatatita pentru managementul memoriei.

Cu ajutorul celor 640 de unitati de procesare stream, adica de doua ori mai multe decat generatia precedenta de placi grafice mid -range si al vitezei nucleului de 750 MHz, ajutat de 512 MB memorie GDDR5 la frecventa de 800 MHz (3200MHz efectivi), Sapphire HD 4770 ofera un nivel de performanta fantastic in jocuri si in procesele de randare a imaginilor.

Placa este capabila de o performanta de calcul exceptionala, 960 Gflops, o latime de banda de 51,2 GB/s pentru memorie si 24 GTexels/s pentru texture fill rate.

Consum redus de energie

Noua tehnologie pe 40nm ofera toate acestea cu un consum de energie redus, puterea totala necesara pentru functionarea placii fiind de 80W, managementul dinamic al consumului de energie electrica reducand de multe ori aceasta valoare.

Primele modele din noua serie folosesc un sistem de racire activ pe doua sloturi si ofera iesiri dual DVI si TV-Out, conexiunile HDMI (cu audio) putandu-se realiza cu ajutorul adaptorului inclus in pachet.

Acreditate

Placile grafice Sapphire din seria HD 4000 sunt certificate Microsoft Windows Vista Premium si sunt compatibile cu suita software ATI Catalyst, asigurand clientilor acces continuu la actualizari software pentru performanta, stabilitate si functii suplimentare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele