IT & C

#video #camera foto #u10 #st550 #samsung

Samsung ST550, camera foto cu doua ecrane, s-a lansat in Romania

In cadul unui eveniment special, Samsung si fotograful Cornel Lazia au prezentat noua camera foto compacta Samsung ST550 si camera video U10.

Evenimentul a prezentat o expozitie fotografica, ce a adunat cele mai reprezentative portrete realizate timp de o luna de Cornel Lazia cu noua camera ST550.

Samsung ST550 cu ecran dublu


Samsung ST550 vine cu o trasatura mai speciala si anume ecranul LCD dublu situat in fata si spate. Popularitatea crescandz a retelelor sociale a facut din fotograf subiectul principal in ceea ce priveste auto-portretele sau imaginile de profil cu prieteni si familie.

Ecranul LCD de 1,5 inchi ce se afla acum in fata camerei afiseaza inainte imaginea care va fi captata. Totodata, modelul incorporeaza si un ecran principal tactil LCD de 3,5 inchi.

Camera dispunde de un senzor CCD de 12,2 MP si lentile Schneider Kreiznach de 27 mm cu zoom de 4,6x, ce permite o arie de captare mai mare de la o distanta mai mica, producand imagini clare si curate la o rezolutie si mai mare din centru pana la margini.

O alta inovatie a camerei Samsung ST550 este interfata Gesture User (UI) cu senzori incorporati de gravitatie. Aceasta permite printr-o simpla atingere pornirea camerei in modul pentru poze datorita tehnologiilor Samsung care includ "Smile Shot" si "Smart Face Recognition". Interfata ofera utilizatorilor acces imediat la functii ca Smart Auto care va ajusta automat pentru a oferi imaginea perfecta.

Samsung HMX-U10

Camera video prezentata oficial pentru prima oara tot in cadrul evenimentului Samsung, este solutia ideala pentru utilizatorii ce cauta portabilitate si usurinta in utilizarea unui camcorder full-HD. HMX-U10 faciliteaza inregistrarea de filme full-HD la o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli.

Senzorul CMOS al modelului HMX-U10 de 1/2.3 inch le ofera utilizatorilor abilitatea de a capta imagini de 10 MP, care pot fi vizualizate pe ecranul de 2 inch al camcorderului. Cu dimensiunile de 56 mm x 103 mm x 15,5 mm si cantarind doar 95 g, cu bateria inclusa, HMX-10 este un camcorder ultra compact avand un design ergonomic.

Samsung ST550 si Samsung HMX-U10 vor fi disponibile in magazine in a doua jumatate a lunii noiembrie, la preturi estimativ de 1.500 RON, respectiv 679 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele