IT & C

#seria h #fridiger #samsung #microwave #cumptor microunde #ge82y - wp

Samsung prezinta seria H de frigidere si un nou cuptor cu microunde

Samsung anunta lansarea a noi modele de frigidere din seria H . Dotate cu cele mai avansate tehnologii si functii, frigiderele de la Samsung vin cu un design floral aparte.

Atat frigiderele din seria H cat si noul cuptor cu microunde indeplinesce noilor standarde pentru side-by-side-uri.

Design special

Designul special al acestor frigidere este rezultatul cooperarii dintre Samsung si renumitul studio O&L (Osborne and Little) care dezvolta proiecte unice pentru clienti importanti precum familia regala britanica si celebritati din lumea intreaga.

Frigiderele din seria H vor domina design-ul fiecarei bucatarii, cu look-ul exterior format dintr-o usa perfect functionabila cu panoul negru cu LED ce asigura un afisaj clar si usor de citit.

Congelatorul dispune de un spatiu interior amplu, iar scotocitul prin intuneric nu va mai fi o problema  datorita ilumintatului cu LED-uri albe din interior. Sistemul de deschidere cu  basculare automata permite un acces mai usor la fructele si legumele din frigider, precum si la compartimentul de carne din congelator.

Tehnologie de frigider

Seria H dispune de tehnologia exclusiva Samsung Twin Cooling System, care permite frigiderului si congelatorului sa fie controlate separate si elimina transferul de aer intre compartimente.

Astfel, frigiderul asigura nivele adecvate de umiditate pentru legume proaspete, iar congelatorul pastreaza aroma alimentelor, fara a amesteca mirosurile. Tehnologia Cool Select Zone, permite personlizarea side-by-side-ului, asigurand adaptarea temperaturii din zona dorita la diferitele nevoi si gusturi.

Cuptor cu microunde Samsung GE82Y - WP

Designul cuptorului cu microunde GE82Z-WP se remarca prin aceleasi desene florale. Interiorul cuptorului este fabricat din email ceramic, strat protector impotriva zgarieturilor, care asigura o durata de folosire indelungata, dar si o curatare foarte simpla.

Func?ia de autocuratare prin aburi asigura igienizarea interiorului cuptorului, facilitand in acelasi timp eliminarea petelor de grasime fara necesitatea utilizarii detergentilor. Cuptorul cu microunde GE82Y+WP este disponibil in doua variante de capacitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare