IT & C

#samsung pl90 #camera foto #usb

Samsung PL90, camera foto cu USB integrat

A fost lansata foto , un model cu un foto de 12,2 MP, prevazut cu USB care ofera utilizatorilor posibilitatea de a face fotografii si de a se conecta la computer fara a avea nevoie de fire sau cabluri. 

Conectorul USB integrat permite schimbul de informatii rapid si usor cu ajutorul optiunii plug and play, care include programul Intelli-studio si accesul rapid la orice computer prin intermediul USB-ului. In plus, utilizatorii nu vor mai avea probleme cu epuizarea bateriei camerei foto datorita conectorului USB care permite incarcarea acesteia fara nevoia unui cablu aditional.  

Camera foto Samsung PL 90 este dotata cu noua tehnologie denumita Smart Auto ( Still & Move) care permite utilizatorilor sa surprinda fotografii bune in orice conditii. Functia inteligenta Smart Auto ajusteaza automat regimul de functionare al camerei astfel incat sa corespunda mediului fotografierii.

Totodata, Samsung PL 90 dispune de tehnologia Samsung Perfect Portrait System, care include o serie de moduri de functionare pentru a-i ajuta pe utilizatori sa realizeze fotografii mai bune. Cu ajutorul functiei Self Portrait, utilizatorii pot pasi in fata camerei stiind ca ea va focaliza corespunzator, intrucat aceasta tehnologie urmareste fata subiectului si il alerteaza pe utilizator printr-un sunet in momentul in care subiectul este in cadru.

Functia Face Detection detecteaza si recunoaste simultan pana la douasprezece fete diferite, asigurand ca fetele vor fi focalizate clar, chiar si atunci cand subiectii iau parte la o fotografie de grup. Inovativa functie Beauty Shot permite utilizatorilor sa ajusteze luminozitatea si nuanta tenului, reducand  totodata imperfectiunile de pe toate figurile dintr-o fotografie.

Camera foto PL 90 incorporeaza si functiile de detectare a zambetului si a clipitului, care realizeaza fotografia automat in momentul in care subiectii zambesc si detecteaza inteligent daca ochii subiectilor erau inchisi in momentul fotografierii.

In plus, Samsung PL 90 dispune si de inteligenta functie Smart Album. Aceasta permite utilizatorilor sa localizeze rapid fotografiile fara a vizualiza fiecare fotografie in parte, prin administrarea automata a continutului din aparat, astfel incat utilizatorii pot cauta imagini dupa criteriul datei, orei sau chiar culorii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele