IT & C

#multifunctional #8385nd #samsung multixpress

Samsung MultiXpress 8385ND, costuri de printare cu 40% mai mici

Samsung Electronics a anuntat lansarea unei noi imprimante laser color multifunctionale , destinate companiilor mici si mijlocii si departamentelor din cadrul marilor companii.

Samsung MultiXpress 8385ND va fi disponibil in Europa incepand cu luna octombrie 2009.

Multifunctional de birou

Solutia de monitorizare Samung job accounting permite o distribuire corecta a costurilor printarii pe fiecare departament din companie. Monitorizarea le ofera managerilor IT control total asupra activitatilor de printare , copiere, scanare si trimitere de fax-uri, putand sa intrevada costurile efective.

Companiile ce numara peste 1000 de angajati si suporta cheltuieli de printare (echipament si consumabile) de 266 euro pe angajat in fiecare an, pot administra aceasta problema cu cel mai potrivit echipament iar solutiile de printare pot salva cu pana la 40% costurile de printare anual.

In plus, multifunctionala MultiXpress 8385ND este eficienta si datorita consumului de energie scazut. Cu o medie de consum de doar 650 de wati, companiile isi pot reduce cheltuielile de energie cat si emisiile cauzate de procesul de printare.

Functii

Functia SyncThru Web Admin Service 5 pemite companiilor sa aplice o solutie de supervizare de la distanta. Astfel echipele de suport nu vor mai efectua controale de mentenanta in toate departamentele, conducand la eficientizarea costurilor.

MultiXpress 8385ND incorporeaza un ecran color personalizabil de 7 inch si are un driver CPU de 800 MHz, de 1GB RAM si HDD de 160 GB. Modelul este compatibil cu cartusele cu toner de capacitate mare. Samsung MultiXpress 8385ND va fi disponibil in Europa incepand cu luna octombrie 2009.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele