IT & C

#rama foto digitala #samsung #poze #touch of color #toc

Samsung lanseaza in Romania o noua rama foto digitala

foto e insotita de un adaptor cu care poate fi incarcata fara a mai fi nevoie de conexiunea la un PC sau laptop. In plus, cu o memorie interna de 1 GB, utilizatorii pot stoca peste trei mii de fotografii.

Samsung SPF-87H dispune de modul slide show si de functia ceas cu multiple optiuni aditionale . In plus, poate fi folosit ca un monitor in miniatura pe care utilizatorii sa acceseze internetul.

Design

Pentru multi clienti care achizitioneza ramele foto pentru a le face cadou, Samsung a creat un design special pentru pachetul produsului. Acesta este mai subtire si mai atractiv, astfel incat sa arate ca un cadou in sine. Mai mult, design-ul ramei este patentat Samsung, " Touch of Color (ToC)".

"Design-ul stilat Samsung SPF-87H si tehnologia avansata ii va ajuta pe utilizatori sa rememoreze momentele frumoase. Samsung va continua sa-si mareasca progresiv pozitia pe segmentul de rame foto digitale, dezvoltand produse care reunesc toate nevoile utilizatorilor", a mai adaugat Sebastian Cucu.

Disponibilitate

Rama foto digitala Samsung SPF-87H va fi disponibila in Romania din luna mai la un pret recomandat de 370 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele