IT & C

#samsung ex1 #lentila #ultra-wide

Samsung EX1, camera foto compacta cu lentile Ultra-Wide

Samsung Digital prezinta noua camera digitala compacta premium, EX1, creata special pentru fotografii experiementati.

Noua vedeta din familia camerelor digitale compacte Samsung inglobeaza o gama completa de functii, printre care se numara senzorul de imagine si lentilele de 24 mm ultra-wide .

Lentile de impact

Samsung EX1 vine dotat cu lentilele f/1.8 Schneider care prezinta fotografilor o varietate de trepte de apertura pentru obiectiv si o mai mica adancime a campului vizual, oferindu-le posibilitatea de a estompa fundalul imaginilor in timp ce isi focalizeaza subiectul.

Lentila ultra-fast f/1.8 permite utilizatorilor sa surprinda imagini mai bune in medii slab luminate datorita noului senzor CCD 1/1.7 inch care capteaza mai multa lumina. Mai amplu decat senzorii intalniti in general la camerele digitale compacte, senzorul CCD 1/1.7 inch al camerei EX1 asigura o precizie inegalabila (max ISO 3200/full resolution). Impreuna cu procesorul de imagine reproiectat si mai rapid, DRImeIII, EX1 surprinde imagini de inalta calitate, indiferent de luminozitatea mediului.

Lentila Schneider ofera o distanta focala ultra-wide de 24 mm si un zoom optic de 3x. Mult mai mare decat in cazul camerelor compacte traditionale, lentila cu unghi ultra-wide de 24 mm permite utilizatorilor sa ajunga la un rezultat mai apropiat de asteptarile lor, cum ar fi peisaje impresionante sau grupuri mari din randul prietenilor sau familiei. Pentru imagini clare, lentila camerei EX1 este completata de tehnologia Samsung Dual Image Stabilization.

Multiple Shooting

Camera EX1 poate fotografia in modul RAW si ofera pasionatilor de fotografie control integral asupra imaginilor datorita functiilor shutter -priority, aperture-priority si full Manual shooting.

Compunerea si vizualizarea imaginilor pe ecranul rotativ de trei inch, AMOLED se face foarte usor. Display-ul rotativ va permite fotografilor sa is incadreze imaginile dupa preferinte si sa fotografieze din aproape orice unghi, inclusiv in cazul cadrelor surprinse de sus si de la nivelul solului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele