IT & C

#windows 7 #microsoft exchange server #eset mail security

S-a lansat un nou ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange Server

ESET anunta disponibilitatea solutiei eset mail security pentru microsoft exchange Server. Acest produs beneficiaza de avantaje majore fata de predecesorul sau, eset nod32 antivirus pentru Microsoft Exchange Server.

ESET a anuntat de asemenea lansarea versiunii 4.2 pentru produsele eset smart security si ESET NOD32 Antivirus.

ESET Smart Security

Toate modulele principale din cadrul ESET Smart Security, Antivirus, Antispyware, Personal Firewall si Antispam, au fost imbunatatite pentru a asigura software-ului o stabilitate si o performanta sporita. Noua versiune ofera suport integral pentru Windows Automated Installation Kit 2.0 pentru clientii de e-mail Windows 7 si Mozilla Thunderbird 3.

"Am proiectat acest produs pentru eficienta, flexibilitate si scalabilitate sporita fata de predecesorul sau. Securitatea mesageriei este esentiala in productivitatea afacerilor de pretutindeni, iar ESET Mail Security pentru microsoft exchange server permite companiilor sa implementeze securitate rapida si eficienta, pe acest aspect, cu un efort minim"
, declara Richard Marko, Chief Technical Officer, ESET.

Versiune noua


Versiunea 4.2 beneficiaza si de o componenta Antispam cu autentificare Trusted Zone pentru a imbunatatii securitatea computerelor portabile si profilelor Firewall, aceasta fiind inca o functionalitate adaugata la suita software. ESET a perfectionat de asemenea scannerul pentru comunicare criptata (Encrypted Communication Scanner).

Pentru instalarea corecta a versiunii ESET 4.2 utilizatorii sunt rugati sa dezinstaleze versiunea anterioara si sa descarce versiunea 4.2 folosind acelasi utilizator si parola ca si pentru versiunea precedenta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele