IT & C

#malware #virus #security #nod32 #eset antivuris

S-a lansat NOD32 Antivirus 4 si Eset Smart Security 4

ESET a anuntat lansarea in Romania a versiunii 4 a solutiilor anti-malware multiplu premiate eset nod32 antivirus si ESET Smart Security.

Cele doua noi versiuni sunt destinate atat consumatorilor finali, cat si mediului business.

Antivirus rapid

Cea mai noua generatie ofera un nivel maxim de securitate, pastrand operarea rapida si transparenta, cu un nivel minim de incarcare al resurselor sistemului: memorie, hard disk si procesor.

"In mijlocul unui mediu plin de amenintari informatice din ce in ce mai complexe, furnizorii de solutii anti-malware sunt tentati sa includa cat mai multe functionalitati in suitele lor complete de securitate, dar trebuie sa fie constienti si de afectarea performantei sistemului pe care aplicatia va rula atunci cand le proiecteaza", a spus Andrew Hanson, Analist Cercetator, Solutii de securitate, IDC.

Noi functii

Noile functionalitati de detectie si diagnostic oferite de ESET protejeaza utilizatorii de formele inselatoare in care se mascheaza continutul malware, analizand mult mai detaliat sistemul de operare, in fisiere sau in transferul criptat al
aplicatiei de navigare pe internet pentru a identifica si elimina amenintarile ascunse.

Cea mai recenta generatie ofera de asemenea tehnologie avansata de autoprotectie impotriva amenintarilor care sunt concepute sa dezactiveze solutia antivirus.

ESET NOD32 Antivirus 4 si eset smart security 4 Business Editions ofera o gama completa de functionalitati de management. Acestea includ suport pentru baze de date de nivel inalt, configurare avansata a solutiei de
securitate, si nivel si mai ridicat de scalabilitate pentru retele mari, dispersate.

Editia Business include versiunea 3.9 a ESET Remote Administrator care permite ca in mediul business sa se execute instalari si configurari de la distanta.

Prezentarea oficiala ESET NOD32 Antivirus 4


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele