IT & C

#gaming table #masa #consola #sistem #joystick #tastatura #volan

S-a facut masa speciala de gaming

Sunt destule persoane pe aceasta planeta a caror preocupare principala sunt jocurile video. Pentru acest segment de oameni se fabrica diferite ustensile si sisteme care mai de care mai speciale.

Daca esti unul din acele persoane, stii mai bine decat altii ca tuturor perifericelor tale atasate sistemului le lipseste un lucru, iar acel ceva este spatiul.

Probleme de gamer

Multi gameri au mai mult de un monitor de joc. Unul apartine PC-ului, in timp ce un al doilea duce in spate grafica de jocuri dedicate consolelor de gen Xbox sau PlayStation. Daca mai ai si Wii-ul situatia se complica cu un monitor si mai larg, nu de alta, dar trebuie sa simti experienta de joc, altfel pierzi farmecul.

Apoi vine problema controllerelor. Daca la Wii scapi usor pentru ca le tii direct in mana si le fluturi prin aer, cand vine vorba de un volanĀ  sau un joystick lucruri nu mai sunt la fel de simple; acestea au nevoie de o masa. Ca sa stai in fata monitorului inseamna ca lasi tastatura deoparte si o ingropi undeva prin camera., adica nu o idee buna.

Si sa nu mai spunem nimic de pedale si scaun. Ambele trebuie ancorate bine atunci cand sofezi de nebun pe strazile virtuale dintr-un Need for Speed sau cine stie ce alt joc.

Solutia salvatoare

Acum ca problemele au fost enumerate, ar fi cazul sa discutam putin si de solutii. Pentru ca ecranele multiple incep sa nu mai fie un lux pentru gameri nici in tara noastra, iar aceasta lucruri trebuie sa fie asezate undeva odata achizitionate, iata ca cineva se gandeste si la "saracii gameri".

Este vorba de compania Digital Egde Inc. care este cea care pune la dispozitia noastra masa de gaming, special creata pentru cei care detin mai multe monitoare si controallere de joc. Masa speciala are loc pentru 3 monitoare de diagonala 21 inch, loc pentru tastatura, joystick-uri si volan, loc pentru medale si vine si cu un scaun incorporat, comod, special facut pentru voi gamerii.

Acest lucru pare mai mult decat frumos, dar din pacate exista si o problema. Chiar daca masa costa nu chiar asa mult, adica 379 dolari americani, lucru care incadreaza obiectul la bugetele medii, aceasta va fi trimisa doar pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Pana cand va aparea si la noi prin Europa nu ne ramane decat sa ne amplasam sistemele cat mai bine cu putinta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele