IT & C

#ubisoft #xbox #splinter cell #tom clancy

S-a anuntat data lansarii noului joc Tom Clancy

Ubisoft anunta ca cel mai premiat joc de Xbox 360 de la E3 2009, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction, va aparea pe rafturile magazinelor pe data 25 februarie in 2010.

Jocul, asa cum a fost anuntat si la conventia E3 de anul acesta, va aparea in mod exclusiv pentru Microsoft Xbox 360 si pentru PC.

Povestea Tom Clancy Splinter Cell Conviction

Combinand elemente de gameplay inovative, cu o poveste foarte buna si plina de suspans, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction pune jucatorul in rolul unui agent secret de elita, inarmat cu abilitati letale, si il arunca intr-o lume periculoasa unde, daca vrea sa gaseasca dreptate, trebuie sa-si impuna propriile reguli.  

In cadrul unei anchete menite sa elucideze moartea fiicei lui, fostul agent Sam Fisher descopera ca a fost tradat de organizatia din care a facut parte, The Third Echelon. Devenind un renegat, Fisher Fisher incepe o cursa contra cronometru pentru a opri un complot terorist care ameninta viata a milioane de oameni.

Despre Tom Clancy

Cu peste 80 de milioane de carti vandute, Tom Clancy se numara printre cei mai apreciayi autori din intreaga lume. Opera sa include romane fictive precum The Hunt for Red October , Clear and Present Danger , The Sum of All Fears , Rainbow Six, Red Rabbit si The Teeth of the Tiger. De asemenea, Clancy este autorul mai multor opere non-fictive despre diferite tipuri de armament si de strategie militara.       

Jocul, planificat sa apara exclusiv pentru Xbox 360 si pentru PC, Tom Clancy's Splinter Cell este noul episod al seriei Splinter Cell vandut in mai multe milioane de exemplare in intreaga lume, fiind una dintre cele mai populare francize ale platformei Xbox 360.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele