IT & C

Romsym Data isi extinde portofoliul de distributie cu GFI

Din 20 Aprilie 2003, Romsym Data , distribuitor proeminent de software si consultanta pe piata romaneasca, este certificat ISO 9001 : 2000 pentru distributie, consultanta si training in domeniul software.

Razvan Balint, presedinte al Romsym Data, a declarat ca s-a initiat colaborarea de 6 luni cu SRAC care le acorda certificat RENAR si IQNet. "Suntem foarte multumiti de aceasta colaborare pe termen lung, care s-a dovedit avantajoasa pe ambele parti." a spus presedintele firmei Romsym Data.

Tot din aceasta data a preluat distributia la produsele GFI, Alt-N pentru MDaemon. Alt-N Technologies este o companie independenta de dezvoltare software cu sediul in Arlington, Texas si este specializata in dezvoltarea de aplicatii server ieftine, pentru companii mici si mijlocii.

Alt-N Technologies este dezvoltatorul popularului server pentru email MDaemon, o solutie AntiVirus pentru integrare continua si confera cel mai bun nivel de protectie pentru email server, MDaemon AntiVirus, cat si un fax server puternic, RelayFax.

Alte aplicatii create de catre Alt-N si complet integrabile cu MDaemon sunt urmatoarele: WorldClient - un client pentru email personalizabil, LDaemon - LDAP server, WebAdmin - o aplicatie server de administrare care permite administratorilor sa configureze de la distanta permitand flexibilitate si eficienta mai bune.

GFI este lider in dezvoltarea softuri pentru transmiterea de mesaje, securizarea continutuluisi a retelelor pentru administratorii Windows NT/2000/XP. Gama de softuri GFI consista din fax serverul GFI FAXmaker, GFI MailSecurity email content/exploit checking & anti-virus si GFI LANguard pentru securitate in retea. Fondata in 1992, GFI este o companie privata cu sucursale in Statele Unite, Germania, Australia, Malta si Regatul Unit.

GFI este partener oficial Microsoft cu titulatura Microsoft Gold Certified Partner. Abilitatea companiei de a adopta de timpuriu tehnologii de avangarda a facut din aceasta un lider, de exemplu a fost una dintre primele companii care a furnizat fax server NT. In prezent, GFI are peste 70.000 de mii de utilizatori GFI FAXmaker. Aplecandu-se cu precadere asupra tehnologiilor Microsoft si datorita parteneriatului cu Microsoft ii permit o dezvoltare deosebita. Microsoft a anuntat ca GFI a castigat Winning on Windows Award ca unul dintre ISV urile cu cea mai mare dezvoltare in 1999.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele