IT & C

Romanian IT&C Security Forum 2008

A treia conferinta anuala, “Romanian IT&C Security Forum 2008 - Security & Protection”, va fi organizata de ”Revista “e-FINANCE”, prin Departamentul “e-FINANCE Events”, in data de 25 iunie 2008, la hotelul JW Marriott Grand Hotel, Grand Ballroom D, incepand cu ora 9:00.

Intr-o lume in schimbare, in care tehnologia si sistemele de comunicatii globale, in primul rand Internetul, devin numitori comuni si esentiali pentru dezvoltarea de afaceri, securitatea societatii informationale prezinta noi valente, dupa cum lumea virtuala prezinta noi riscuri de securitate, din perspective diferite.

Perspectiva tehnica trebuie integrata cu cea organizationala si cu cadrul de reglementari si structuri de complianta. Standarde care pana nu de mult apartineau strict zonei de IT devin standarde obligatorii pentru corporatiile care trebuie sa asigure un risc operational corespunzator. Modelele de organizare institutionala se modifica puternic, nivelurile de management intermediar dispar, iar ingineria sociala – sau inselatoria virtuala – a luat locul atacatorilor la drumul mare.

Utilizatorii de IT&C sunt confruntati cu fortele negative patrund prin diferite tehnici in secretele bancilor, administratiilor guvernamentale, sistemelor de aparare, aducand prejudicii financiare importante. Astfel, ar trebui gasite noi mecanisme si tehnici de securizare pentru a atinge un nivel de securitate acceptabil pentru domenii ca: transporturi, sanatate, aparare, banci, infrastructuri critice.

Solutiile de securitate oferite de firmele specializate au creat un nou orizont de asteptari si au ridicat standardele oferind utilizatorilor individuali si companiilor posibilitatea unei experinete digitale in deplina siguranta. Au fost lansate produse care ofera organizatiilor posibilitatea de aparare in timp real in fata atacurilor malware.

Pentru majoritatea organizatiilor, interesul in ceea ce priveste securitatea informatiilor este proportional cu modul in care sunt percepute amenintarile si vulnerabilitatile.

Va propunem sa nu pierdeti ocazia de a participa la acest eveniment pentru a audia lideri profesionisti din industria securitatii informationale si pentru a audia cele mai noi tehnologii de securitate si modele organizationale. Continutul conferintei are in vizor seniori IT cu putere decizionala, manageri IT, administratori de sistem si cei care sunt implicati in problemele de management si implementare a securitatii IT, auditul informatic.

Invitati: MCTI, ANRCTI, CTIC – Cam. Deputatilor, MIRA, Servicii Speciale, MAp, ORNISS, companii IT&C, firme care presteaza servicii de securitate, companii de consultanta, cabinete de avocatura, furnizori de utilitati, reprezentanti ai sistemului financiar-bancar, companii si institutii beneficiare de servicii de securitate IT, ORDA, BSA.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele