IT & C

Reteaua Cosmote, pusa pe butuci de superoferta

Datorita cererii fara precedent, societatea a scurtat cu o saptamana durata de activare a ofertei 2.000 de minute pe mobil cu 3 euro pe luna.

Dupa ce a provocat o adevarata isterie prin oferta de a vorbi la mobil 2000 de minute cu doar 3 euro lunar, Cosmote a decalat cu o saptamana mai devreme data pana la care poate fi activata optiunea. Decizia a fost luata datorita cererii fara precedent si suprasolicitarii retelei, potrivit unui comunicat al companiei elene. Incalcarea promisiunilor Cosmote a produs un val de proteste in randul potentialilor clienti, care au comentat extrem de dur pe forumuri (forum.softpedia.com) decizia grecilor. Majoritatea internautilor acuza compania de telefonie mobila de neseriozitate si lipsa completa de profesionalism. Dintre toate solutiile pe care le puteau gasi, s-au oprit la cea mai tampita. Inseamna ca sunt multumiti de numarul de clienti pe care il au. Nu am mai auzit pana acum in istoria GSM-ului mondial de oferte retrase inainte de termen, comenteaza unul dintre internauti .
Penibil .. Eu propun sa le dezactiveze si pe cele existente si sa plece naibii de unde au venit cu reteaua lor de doi bani cu tot, spune un altul.
Despre decizia Cosmote se poate vorbi si in termeni de nerespectare a clauzelor contractuale. Astfel, grecii au schimbat din mers regulile jocului, uitand pur si simplu despre anunturile initiale, ceea ce ar putea atrage verificari si sanctiuni din partea Oficiului pentru Protectia Consumatorilor. Cat despre calitatea serviciului, se pare ca promotia Cosmote a luat departamentul tehnic pe nepregatite, valul de utilizatori care si-au activat optiunea blocand pur si simplu reteaua si facand imposibil orice apel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele