IT & C

#twitter #cautare # google plus

Razboi intre Google+ si Twitter?

Decizia Google de a integra pagini Google+ in rezultatele motorului de cautare a starnit o reactie negativa din partea reprezentantilor Twitter .

Reprezentantii site-ului de microblogging Twitter au criticat aspru decizia Google de a integra rezultatele Google+ in cautari, inaintea altor pagini cu continut relevant.

Cei de la Twitter sustin ca integrarea retelei sociale in motorul de cautare este o idee proasta pentru utilizatori, care vor gasi informatii relevante mai greu, potrivit Mashable.com.

Reprezentantii Google au pornit la contraatac explicand ca cele doua companii aveau o intelegere care a expirat anul trecut. Twitter primea bani de la Google pentru accesul la continutul site-ului ce putea fi gasit in primele rezultate relevante.

Google va continua planul de integrare a Google+ in ciuda criticilor, insa decizia ar putea fi negativa pe termen lung. Incarcarea rezultatelor cautarii in mod excesiv a contribuit masiv la esecul altor motoare de cautare .


Sursa foto: Cbsnews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele