IT & C

#black friday #quickmobile.ro #quickmobile #Quickend #accesoriile smartphone

QuickMobile uimeste la prima editie de Black Friday

QuickMobile uimeste la prima editie de Black Friday

ADVERTORIAL

QuickMobile a participat pentru prima oara la o editie de Black Friday cu asteptari moderate din partea conceptului de discount.


Cu toate acestea oficialii companiei s-au declarat cu adevarat surprinsi de cifrele inregistrate cu ocazia acestei sarbatori a reducerilor de pret. Se pare ca utilizatorii romani au fost extrem de receptivi la adresa promotiilor anuntate de magazinul din Baia Mare si au raspuns intr-o maniera pozitiva generand un numar impresionant de comenzi.

Mai exact odata cu startul de Vineri 23 Noiembrie, ora 00:00 si pana la ora 9:00 dimineata, platforma online a inregistrat vanzari record care au depasit incasarile inregistrate intr-o luna obisnuita.

In ciuda micilor probleme de natura tehnica, generate de suprasolicitarea serverelor, in mai putin de 7 ore de la start, QuickMobile a finalizat mai bine de 3000 de comenzi. Pe parcursut noptii site-ul a numarat in repetate randuri peste 13.000 de clienti care navigau simultan in cautarea celor mai bune promotii. In ciuda incarcarii lente a poaginii, in jurul orei 2:00 pe QuickMobile.ro erau inregistrate constant aproximativ 10 comenzi pe minut.

Restul cifrelor obtinute atat in Black Friday cat si ulterior in Black Quickend sunt la fel de impresionante. Conform Google Analytics, vorbim despre 205.000 de vizitatori unici, economii totale de peste 13.700.000 de lei prin achizitionarea produselor la reducere si nu in ultimul rand 4380 de garantii extra si garantii plus comandate cu 99% reducere.


Toate comenzile vor fi onorate

Mai mult decat atat QuickMobile isi linisteste clientii prin asigurarea ca toti cei care au apucat sa comande produsele la preturi reduse le vor primii in cel mai scurt timp indiferent de situatia stocurilor. Asadar vor fi pe deplin evitate situatiile in care utilizatorii ar trebui sa plateasca diferente pentru ca produsele la promotie au fost epuizate si completate cu altele dar la pret intreg.

QuickMobile reuseste sa uimeasca prin participarea sa in premiera la Black Friday, reusind sa ajunga la un numar impresionant de clienti care au apreciat reducerile si promotiile regasite pe site-ul companiei.


Despre QuickMobile.ro

QuickMobile a fost infiintata in 2005 si a ajuns unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori la nivel national, reusind sa ajunga in casele a peste 1.000.000 de clienti. Cifra de afaceri inregistrata in anul 2011 atinge 19 milioane de euro. Pentru primele sase luni ale anului 2012 QuickMobile a anuntat incasari de 12 milioane de euro si estimeaza un venit anual de 30 de milioane de euro.

La ora actuala echipa QuickMobile reuneste peste 150 de angajati, printre care 10 specialisti logisticieni. Depozitul companiei este fara indoiala unul dintre punctele forte ale afacerii, peste 5000 de articole fiind disponibile in permanenta. Stocul real insumeaza aproximativ 1.000.000 de euro in orice moment, acesta fiind reinnoit si actualizat in permanenta.
 


  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele