IT & C

#quickmobile # teste Samsung Galaxy S4

QuickMobile a adus in premiera un nou produs in Romania!

Samsung Galaxy S4 Active, noul produs pe care QuickMobile l-a adus in premiera in tara noastra, reprezinta  cel mai performant telefon rezistent la apa, fie ca e vorba de cativa stropi de ploaie sau o submersie totala.

Adreno 320 este un procesor grafic de ultima generatie, care ii permite utilizatorului sa navigheze pe internet, sa se joace cele mai noi jocuri pentru mobil si cu care se pot viziona filme ori stocate pe dispozitiv, ori direct de pe internet.

Acest telefon a fost lansat impreuna cu un videoclip in care apare Unguru’ Bulan. Prin aceasta interventie comica se infatiseaza caracteristicile acestui telefon ca fiind “waterproof, dustproof si grajdproof”.

Filmuletul comic realizat de QuickMobile vine ca raspuns la lansarea oficiala a Samsung Galaxy S4 in Romania, care a ajuns in tara cu un elicopter pe o muzica din James Bond. Muzica de fundal a fost adaptata de asemenea pentru a se potrivi cu decorul si ideea comediei.

 

Cu ajutorul acestui dispozitiv se pot face poze de inalta calitate, la rezolutie mare, iar cu ajutorul camerei de 8 megapixeli, se pot face filmari si poze in acelasi timp. Capturile nu sunt niciodata sterse datorita stabilizatorului de imagine integrat.

 

Acest telefon este continuarea celebrului telefon Samsung Galaxy S4, care este probabil cel mai cunoscut telefon al momentului si care a fost adus la QuickMobile inainte cu doua saptamani de ‘lansarea oficiala’. A fost construit in special pentru tineri, pentru persoanele active sau cu spirit de aventura si pentru cei ce merg la mare si au nevoie de un dispozitiv mobil extrem de rezistent.

 

Pentru cei ce doresc sa faca poze subacvatice, acest dispozitiv le permite sa faca acest lucru.

Telefonul rezista extrem de bine la apa si praf. Constructia sa perfect etansa impiedica insertiile de praf sau apa si nu afecteaza functionarea acestuia. Astfel telefonul nu cade prada scurtcircuitelor sau proastei functionari a butoanelor laterale.

Samsung Galaxy S4 Active este un telefon pentru cei cu spirit de aventura care nu se strica in conditii de umiditate ridicata.

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele