IT & C

#laptop #learning series #intel

Programul Intel Learning, solutie pentru educatie

Design-ul convertibil al calculatoarelor classmate de la Intel imbunatateste procesul de invatare colaborativa.

Programul Intel learning ofera o solutie completa pentru educatia globala.

Design nou

Noul design flexibil, realizat pe baza tehnologiilor Intel Corporation, se poate transforma instantaneu din formatul scoica in modul tablet cu touchscreen pentru a permite o experienta mai profunda la clasa.

Conform studiilor realizate in randul elevilor si profesorilor, design-ul pivotant la 180 de grade, camera rotativa si ecranul de tip touchscreen incurajeaza o interactiune flexibila la clasa si o colaborare mai stransa intre profesori si elevi.

Atat design-ul convertibil, cat si cel tip scoica ale calculatorului classmate sunt realizate pe baza studiilor etnografice si a feedback-ului programelor pilot derulate pe pietele mature si pe pietele in curs de dezvoltare pe care opereaza compania.

Seria Intel Learning

Intel prezinta si Intel Learning Series , o initiativa care integreaza solu?ii hardware, programe software si servicii concepute special pentru educatie. Programul Intel Learning Series  sustine companiile de tehnologie care realizeaza produse si servicii în tara lor de origine, aducand inovatii la design-ul de referinta al calculatorului personal classmate pentru a imbogati si imbunatati experientele elevilor de utilizare a tehnologiei.

Prin aceasta colaborare, ecosistemul tehnologic ofera produse si servicii personalizate pentru a rsspunde nevoilor specifice din domeniul educatiei in intreaga lume. Intel Learning Series asigura acestor companii un cadru comun pentru a comunica rolurile si valorile proprii lor prin livrarea unei solutii complete pentru educatie.

Producatorii locali de calculatoare personale vor oferi elevilor si profesorilor atat calculatoare personale classmate convertibile realizate pe baza arhitecturii Intel, cat si design-ul scoica existent. Calculatoarele vor fi dotate cu programe usor de folosit de catre elevi, datorita sprijinului oferit de Intel Learning Series.

"Educatia este una dintre cele mai bune modalitati de asigura un viitor mai bun oamenilor, satelor sau natiunilor", a declarat Lila Ibrahim, director general al Grupului pentru Platforme pe pietele in curs de dezvoltare din cadrul Intel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele