IT & C

Programatori - Proteste impotriva impozitarii

Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania si Coalitia Tech 21 a asociatiilor din domeniul IT cer Guvernului sa renunte la intentia de a elimina, incepand cu 1 ianuarie 2006, facilitatea de impozitare 0 pentru salariile programatorilor. "Acest proiect nu va trece de Camera Deputatilor !", a promis ieri Varujan Pambuccian , presedintele comisiei de IT&C din Camera Deputatilor, in cadrul unei conferinte de presa. "Ministrii de Finante ar trebui sa fie mai mult decat contabili", adauga Pambuccian , precizand ca punerea in practica a acestei masuri ar contribui la "congolizarea Romaniei".

TOTI PROGRAMATORII. Scutirea de impozit pentru salariile programatorilor (masura de care beneficiaza doar 10% dintre programatorii din Romania) ar trebui extinsa inca multi ani de acum incolo, cel putin cinci ani, a declarat Florin Talpes, presedintele ANIS, prezent la eveniment. IT-ul este un domeniu care se potriveste Romaniei si care poate sa fie aici de succes, a mai spus Talpes.

Pe de alta parte, Mihai Batraneanu, presedintele ANISP, a cerut o extindere a facilitatilor fiscale pentru toti programatorii. (Alexandru Radescu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele