IT & C

#ipod #pis #prestigio

Prestigio prezinta noile boxe pentru iPod

Prestigio a introdus recent trei noi produse in completarea gamei de boxe/docking stations pentru iPod.

Aceste gadget-uri ofera acces direct la muzica digitala, o calitate ridicata a sunetului si o sursa de alimentare pentru iPod.

Docking Station

Noile PIS -I, PIS-II si PIS-III de la Prestigio sunt disponibile deja in magazinele partenerilor din intreaga Europa, Orientul Mijlociu si Africa. La portofoliul Prestigio se adauga trei modele de boxe/docking stations pentru iPod.

Toate noile boxe dispun de un egalizator cu  cinci moduri pentru ca sunetul sa corespunda preferintelor utilizatorului, precum si un radio stereo si un ceas desteptator incorporate.

De asemenea, se pot conecta la alte aparate audio portabile, precum playere MP3, playere CD si laptop-uri. Modelele sunt compatibile cu toate iPod-urile. In plus, aceste sisteme contin si telecomanda si beneficiaza de o garantie de doi ani, pentru confortul dvs.
 
Noile modele

Prestigio PIS-I boxe/docking station asigura un sunet dinamic si puternic in timp ce aparatul se incarca. Este prevazut cu comenzi tactile usor de utilizat si are o carcasa stilata, cu finisaj avand aspect de aluminiu care adauga o nota moderna in orice decor.

Nul model PIS-II este prevazut cu comenzi tactile usor de utilizat si are o carcasa cu finisaje negre lucioase care se asorteaza oricarui interior. Prestigio PIS-III dispune de o parte centrala unica, rotativa, care permite asezarea ecranului iPod-ului in pozitie verticala sau orizontala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele