IT & C

Playboy pe PlayStation

Consola PlayStation Portable a devenit inca un mediu de stocare a materialelor erotice. Si asta dupa ce Playboy Enterprise a anuntat ca va furniza fotografii si filmulete special editate pentru PSP.
Dupa cum se arata intr-un articol Zdnet, prima vedeta Playboy care va "intra" in PSP va fi Amy Sue Cooper, cea care anul trecut a fost desemnata CyberGirl. Potrivit site-ului playboy. com, serviciul "PlayboyStation Portable" este gratis, daca vrei sa descarci imagini "decente". Pentru galeriile "premium" insa, cei interesati trebuie sa plateasca. Anul trecut in decembrie, Playboy a creat "iBod", serviciu pentru utilizatorii de iPod photo. Lansat in SUA pe 24 martie, PSP s-a vandut in peste 600.000 de exemplare intr-o saptamana, generand peste 150 milioane de dolari. Gadgetul PSP ofera sunet stereo si un ecran color de 4.3 inci. Sony spera ca va atrage nu numai fanii jocurilor, deoarece ofera optiunile: video, muzica si fotografii. Pachetul "Value Pack" (250 USD) include card de memorie si o copie a filmului " Spider-Man 2 " pe discul de 1.8 GB, mai multe accesorii si husa din material textil , un card de memorie Memory Stick de 32 MB si o pereche de casti. In Japonia, PSP a fost lansat in luna decembrie, Sony comercializand peste 1,2 milioane de exemplare pana in prezent.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele