IT & C

#gpu boost #placa de baza #usb 3.0 #asus

Placile de baza Asus P7H57D/P7H55 vin dotate cu o noua tehnologie

Asus a lansat o noua serie de platforme PC bazate pe chipset-urile Intel H57 si H55. Gama Asus P7H57D/P7H55 cuprinde trei modele ATX si patru mATX, care pun in valoare platforma LGA1156 si suporta procesoarele Intel Core i7, Core i5, Core i3 si Pentium.

Folosind tehnologia GPU Boost , noile placi de baza ofera o experienta vizuala aparte in rularea jocurilor HD. Seria P7H57D/P7H55 beneficiaza de avantajele conferite de Xtreme Design, dezvoltand performante foarte bune cu un consum energetic optimizat.

GPU Boost

Seria P7H57D/P7H55 utilizeaza GPU Boost, o tehnologie de accelerare grafica care permite cresterea instant cu 50% a performantelor procesorului Intel HD Graphics, facand posibila procesarea fluxului de cadre HD si implicit, imbunatatirea notei de realism a jocurilor.

Totodata, GPU Boost include optiuni de avansate de overclocking care le permit utilizatorilor sa controleze parametrii accelerarii video in vederea obtinerii unui plus de performanta.

Aditional, GPU Boost ajuta la reducerea consumului de energie prin folosirea unitatii Asus Energy Processing Unit (EPU), un sistem comprehensiv de management energetic. EPU detecteaza nivelul de incarcare a procesorului grafic HD de pe placa si stabileste in mod inteligent tensiunea de alimentare a acestuia pentru a raspunde diverselor solicitari.

USB 3.0


Adaptorul Bridge Chip pe PCIe X4 ofera performan?ele reale SATA 6G si USB 3.0 optimizeaza ratele de transfer in cazul hard disk-urilor SATA 6Gb/s si reduce de 10 ori timpul necesar copierii informatiilor de pe dispozitivele externe avansate.

Facilitatea CPU Level Up permite realizarea overclocking-ului de procesor printr-un simplu clic de mouse. Aceasta manevra nu necesita achizitionarea de software sau hardware suplimentar, performantele putand fi imbunatatite instant fara niciun cost.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele