IT & C

#xbox live #piratii halo 4 #lansare joc

Piratii Halo 4 au ramas fara contul Xbox Live

Dupa ce jocul Halo 4 a ajuns online cu 3 saptamani inainte de data oficiala de lansare, unii jucatori au incercat sa foloseasca contul Xbox Live pentru a juca noul titlu in multiplayer. Microsoft le-a sters conturile.

Jocul Microsoft de 16 GB a ajuns pe site-urile de torente inainte de lansarea oficiala, iar multi fani ai seriei de jocuri au descarcat ilegal Halo 4 si il joaca deja pe consola Xbox 360 modificata.

Toti cei care au incercat sa utilizeze contul Xbox Live pentru a juca Halo 4 piratat in modul multiplayer au ramas fara cont si unii dintre ei vor sa se razbune, scrie Geek.com.

Dupa ce au descarcat jocul Halo 4 in mod ilegal, piratii publica tot mai multe informatii despre povestea din joc pe Twitter, Facebook si YouTube, lucru ce poate strica surpriza celor ce nu vor sa stie prea multe detalii despre Halo 4 inainte sa-l cumpere.

Microsoft incearca cu disperare sa elimine toate informatiile legate de joc si promite repercursiuni pentru cei care au oferit Halo 4 online inainte de lansarea oficiala din data de 6 noiembrie.

Sursa foto: Gameblog.fr

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele