IT & C

Pinguinii zburatori

Desi stim cu totii ca pinguinii sunt pasari marine ce nu pot zbura, un reporter BBC incearca sa ne convinga ca echipa sa de filmare a descoperit o colonie de pinguini Adelie zburatori. Si nu oricum, ci cu imagini filmate, ce urmeaza sa fie incluse in noua sa serie intitulata "Miracles of Evolution ".

"Filmul dezvaluie gloria uluitoare a naturii in moduri incitante si neasteptate, intr-o asemenea masura incat sfideaza puterea de intelegere", explica Terry Jones , care se arata el insusi uluit de descoperirea facuta. "Am urmarit si filmat pinguinii zile la rand, fara sa avem nici un indiciu privitor la ce urma sa se intample", a povestit fosta vedeta Monty Python, precizand ca inregistrarile au fost facute pe Insula King George, aflata la circa 750 de mile de Insulele Falkland.

"Dar apoi vremea s-a schimbat in rau. A fost uimitor. In loc sa se adune laolalta pentru a se proteja de frig, ei au facut ceva complet neasteptat, cum nici un alt fel de pinguini nu pot sa faca", si-a continuat Jones incredibila relatare. (continuarea in Ziua)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele