IT & C

#poze #philips #rama foto digitala

Philips lanseaza o noua rama foto digitala

Philips a anunat lansarea unuei noi rame digitale, modelul 10FF3CDW, un mod ingenios de a le rememora, momentele alaturi de cei dragi.

Cu un format practic, un design placut si un sistem performant de stocare si redare, rama foto digitala Philips 10FF3CDW va ofera imagini de o claritate foarte buna si culori reale.

Tehnologii de varf

Gratie ultimelor inovatii, ramele foto digitale Philips au acum un ecran mai mare, de 10,2 inch, pentru o vizibilitate mai buna. Cu o densitate ridicata a pixelilor, ecranul Philips 10FF3CDW reda bogatia detaliilor si culorile vibrante din lumea reala, asemeni fotografiilor tiparite la calitate ridicata.

Tehnologia unica de optimizare a imaginilor Philips Imagen Pro va analizeaza fotografiile automat pentru a corecta culoarea si a regla setarile pentru un contrast optim.

Imagen Pro va ofera un nivel sporit de acuratete si profunzime a culorii si un contrast elegant. Intre beneficii, culoarea pielii este imbunatatita, imaginile sunt mai clare si redate fara palpairi, aspect foarte important in cazul imaginilor statice.

Functii pe care le poseda

Utilizatorul poate grupa fotografiile dupa cum doreste utilizand optiunea Smart Album. Aceasta permite crearea si gestionarea albumelor, aplicand efecte de tranzitie speciale.

Collage Pro este o optiune unica si performanta oferita de rama digitala Philips PhotoFrame. Cu ajutorul acesteia se pot edita si crea colaje chiar si din surse multiple, precum un card SD sau un stick de memorie USB.

Functia de orientare automata permite redarea imaginii in modul peisaj sau portret, gratie unui senzor care recunoaste orientarea ramei foto digitale si afiseaza fiecare fotografie in pozitia corecta.

Direct de la PC

Philips 10FF3CDW se poate conecta la calculator printr-un cablu USB. PhotoFrame Manager este un instrument software de tipul tragere si plasare usor de folosit, care va permite sa copiati cu usurinta pozele de pe calculator pe rama foto digitala.

Capacitatea de memorare a Philips 10FF3CDW poate fi extinsa oricat, datorita slotului suplimentar pentru card SD, care va permite sa mariti spatiul de stocare, pentru a cuprinde toate amintirile imortalizate. De asemenea, se pot copia si lipi cu usurinta imagini pe toate tipurile diferite de carduri de memorie, gratie Philips Memory card manager.

Disponibilitate

Philips 10FF3CDW se gaseste in retelele de magazine Altex, Media Galaxy , Domo si costa 818 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele