IT & C

#tv #lcd #philips #cinema 21:9 #romania

Philips lanseaza in Romania primul TV cu format cinematografic

Philips lanseaza in Romania Cinema 21:9 , primul televizor LCD din lume care pastreaza proportia ecranului de cinematograf.

Modelul Cinema 21:9 permite vizionarea filmelor asa cum au fost concepute de regizor, oferindu-va o adevarata experienta cinematografica in confortul propriei case.

Premiera in Romania

Cinema 21:9 este primul televizor din lume cu un format propriu ecranelor de cinematograf. Televizoarele LCD clasice fac un compromis in ceea ce priveste vizionarea filmelor, fie prin schimbarea formatului original pentru a incadra imaginea pe ecran - pierzand perspectiva filmarii initiale - fie prin aparitia de benzi negre (letterboxing) in partea de sus ?i cea de jos a ecranului. Cinema 21:9 depaseste aceste probleme si reda perfect materialele video filmate in format cinematografic 2.39:1, pentru a oferi privitorilor o experienta vizuala captivanta, fara compromisuri.

Televizorul combina calitatea excelenta a imaginii cu procesorul puternic 2009 Perfect Pixel HD (putere de procesare de 500 milioane de pixeli pe secunda si 2.250 miliarde de culori vii) si tehnologia Ambilight Spectra 3 pentru ca privitorul sa se lase absorbit de imagine si sa treaca dincolo de limitele ecranului. In completarea pachetului de imagine, Cinema 21:9 este dotat cu ecran Full HD 2560 x 1080p cu 8,3 milioane de pixeli care garanteaza o imagine extrem de clara si perfect conturata pentru transmisiunile in "high definition".

Tehnologia LCD

Modelul este unul din cele mai rapide LCD-uri disponibile in lume la ora actuala, cu o rata de refresh de numai 1 ms. Chiar si cea mai rapida actiune de pe ecran va fi vizualizata in mod real si natural datorita LCD-ului 200Hz Clear. In plus, optiunea Perfect Contrast poate fi folosita pentru reglarea contrastului la o rata dinamica de 80.000:1. Calitatea imaginii este imbunatatita si cu ajutorul Perfect Natural Motion care asigura deplasarea naturala a obiectelor in miscare pe ecran, eliminand astfel decalajele de imagine ale altor televizoare LCD .

O alta functie a lui Cinema 21:9 este Net TV, care permite accesul simplu si rapid la internet, prin conexiune Wi-Fi, fiind posibila accesarea unei game largi de site-uri, de pe pagina de start care apare pe ecranul televizorului. Functia contine website-uri dedicate si adaptate de la partenerii europeni care includ nume de marca precum YouTube, eBay, TomTom , Meteo Group, Netlog, Funspot si MyAlbum, plus o gama de parteneri locali care ofera cele mai populare website-uri din tara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele