IT & C

#philips #sistem #televizor #eisa #premiere

Philips isi asigura doua premii EISA

European Imaging & Sound Association - EISA si-a anuntat recent lista produselor pe care le premiaza in editia 2008-2009, iar Philips se poate lauda cu doua reusite de prestigiu.

Astfel, televizorul Philips LCD LED Backlighting, dotat cu Perfect Pixel HD Engine si Ambilight a primit titlul de Televizorul LCD European 2008-2009, iar produsul Philips Streamium Wireless Micro Hi-Fi a fost desemnat Sistemul Audio Compact al anului 2008-2009.

Cel mai tare din parcare

Distinctia pentru cel mai bun televizor LCD al continentului european este un subiect de importanta extrema in aceasta perioada, cand vanzarile acestui tip de televizoare cunosc o crestere sustinuta. Premiul EISA oferit noului televizor Philips LED Backlighting LCD TV 42PFL9803 este o realizare importanta, care atesta calitatea exceptionala a imaginii Philips, caracteristica pentru care Philips este cunoscut in industria de profil. Televizorul de 42 de inch ofera imagini cu nivele de contrast si de finete a miscarii, fara precedent. Televizorul incorporeaza tehnologia Philips LED LUX, care utilizeaza 128 de segmente de LED-uri (adica un total de 1.152 LED-uri). Produsul prezinta si alte tehnologii Philips de varf, ultima generatie de motor de imbunatatire a imaginii Perfect Pixel HD Engine si Ambilight Spectra. Premiul EISA, oferit produsului Philips 42PFL9803D, este cel de-al 11-lea castigat de Philips pentru tehnologia televizoarelor plate, in cei 12 ani de cand produce astfel de televizoare.

In documentul oficial, juriul EISA a conchis urmatoarele: "Noul televizor 42PFL9803 rezolva doua dintre cele mai importante provocari ale tehnologiei LCD, si anume nivelul culorii negre si zgomotul imaginilor in miscare. Multumita solutiei geniale LED Backlight care ofera posibilitate de control asupra a 128 de zone separate, nivelul culorii negre a televizorului 42PFL9803 poate concura acum cu cel al celor mai bune televizoare cu plasma . In acelasi timp, tehnologia Clear LCD 100Hz reproduce imagini cu o claritate de cristal, oferind simultan si fluiditate miscarii, datorita algoritmului de compensare a miscarii extrem de sofisticat, utilizat de catre Philips. Ambilight este o alta caracteristica inteligenta, dezvoltata exclusiv de catre Philips, iar calitatea sunetului este peste medie, fara sa fie compromis design-ul, deoarece difuzoarele sunt, de fapt, invizibile! De asemenea, acest televizor poate furniza continut multimedia datorita conectivitatii sale la standardul DLNA (Alianta Retelei Digitale - Digital Living Network Alliance)."

Sistem invingator

La categoria Sisteme Audio Compacte 2008-2009, juriul EISA a premiat produsul Philips Streamium Wireless Micro Hi-Fi (MCi500H). Acest sistem compact combina un hard drive de mari dimensiuni cu conectivitate Wi-Fi, conexiune USB Direct si acces la Internet, pentru a asigura faptul ca, oriunde si-ar memora consumatorul melodiile, acesta are acum libertatea de a le asculta prin comanda unui singur aparat.

In plus, atat design-ul cat si sunetul oferite de acest produs din gama Philips Streamium sunt de exceptie. La exterior, utilizatorul se bucura de finisajul negru-lucios si un ecran LCD color care ofera informatii despre artist, melodie si album. La interior, un amplificator digital 2x 50W Class 'D' si boxe cu emisie bidirectionala si woofer-e de 5.25 inch, ofera o experienta audio unica.

Reinier Jens, vicepresedintele executiv al diviziei Philips Concumer Lifestyle, a declarat urmatoarele: "Suntem foarte mandri sa primim aceste doua premii din partea EISA, deoarece ele reflecta preocuparea Philips de a raspunde nevoilor consumatorilor prin produsele sale. Fie ca este vorba despre o imagine perfecta oferita de televizorul dvs, sau de acces dintr-o singura sursa, la muzica dumneavoastra, cel mai important este ca produsele noastre sunt dezvoltate din perspectiva celor care le folosesc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele