IT & C

#disc player #philips #blu ray

Philips BDP3000, noul Blu-Ray disc player, a ajuns in Romania

Cei de la Philips prezinta noul Blu-Ray disc player denumit BDP3000, model care incorporeaza functii precum BD-Live, suport audio HD si redare DVD de inalta calitate, toate intr-un player Blu-ray compact si extrem de usor de folosit.

Dezvoltat in comun de catre Philips si alti producatori importanti, standardul Blu-ray reprezinta noua generatie de discuri optice pe care se pot inregistra continuturi HD, cu o capacitate de 5 ori mai mare decat a unui DVD.

Vezi mai mult

Discurile Blu-ray au capacitatea de a transporta informatii de inalta definitie impreuna cu imagini, in rezolutia 1920 x 1080 proprietara imaginilor de inalta definitie. Scenele prind viata pe masura ce detaliile te asalteaza, miscarile sunt mai line, iar imaginile devin clare.

Toate filmele originale sunt inregistrate la rata de 24 de cadre pe secunda, oferind o ambianta si o textura a imaginii unice. Playerele Blu-ray Disc Philips sunt echipate pentru a  aduce 24 de cadre pe secunda direct de pe discurile Blu-ray.

Upscaling HDMI 1080p furnizeaza imagini de o claritate exceptionala. Filmele in format DVD la definitie standard pot fi urmarite acum la rezolutie de inalta definitie - asigurand mai multe detalii si imagini mai realiste. Scanarea progresiva (reprezentata prin "p" in "1080p") elimina structura liniilor preponderenta pe ecranele televizoarelor, din nou asigurand permanent imagini clare.

Mai mult, slotul HDMI realizeaza o conexiune digitala directa care poate transmite imagini video necomprimate, precum si semnal audio digital pe mai multe canale, fara conversii la analogic. DivX Ultra combina redarea DivX cu caracteristici extraordinare precum subtitrare integrata, mai multe limbi pentru meniul audio, mai multe inregistrari si meniuri intr-un singur format de fisiere convenabil.

Auzi mai mult


Dolby TrueHD ofera 7.1 canale cu cel mai curat sunet din partea discurilor Blu-ray. Sunetul reprodus este efectiv imposibil de distins de sunetul de studio, astfel incat spectatorul aude exact ceea ce creatorii au intentionat. Dolby TrueHD  completeaza experienta de divertisment de inalta definitie.

Functia BD-Live duce si mai departe universul inaltei definitii, utilizatorul avand la dispozitie continut actualizat conectand playerul Blu-ray Disc la Internet. Cu aceasta aplicatie, acesta poate descarca continut exclusiv sau viziona evenimente in direct, poate initia sesiuni de chat sau poate face cumparaturi online .

EasyLink permite controlul a mai multe dispozitive cu ajutorul unei singure telecomenzi. Utilizeaza protocolul standard HDMI CEC pentru a partaja functionalitatea intre dispozitive prin intermediul cablului HDMI. Pretul noului Blu-ray Disc Player Philips BDP3000 este de 749 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele