IT & C

#korejanai #k-x #dslr #pentax

Pentax K-x, cel mai colorat DSLR

Cei de la Pentax vor lansa in Japonia o varianta foarte colorata a unui model propriu DSLR.

Aparatul foto se lanseaza pentru fanii masinii Volkswagen Harlequin Golf (1996).

Editie limitata

Din pacate, compania producatoare va lansa pe piata nipona doar 100 de modele ale lui K-x si la pachet clientii vor primi si o miniatura a robotului Korejanai , care este de fapt un stick USB colorat, lansat tot pe piata din Japonia.

Pretul modelului este de 79.800 yeni japonezi, adica in jur de 580 euro. Din pacate, doar fanii niponi se vor bucura de noua varianta a aparatului foto. Nu se stie daca Pentax va lansa modelul si pe piata europeana.

Totusi, aparatul foto original Pentax K-x poate fi achizitionat din magazinele din Europa la un pret aproximativ cu cel al editiei speciale. DSLR-ul nu este inca disponibil si in Romania.

specificatii tehnice

Fiind o versiune limitata, noul Pentax K-x are aceleasi specificatii tehnice ca si originalul, care este tot un model colorat. Printre specificatiile tehnice ale acestui model de numara senzorul foto de 12,4 MP si stabilizatorul de imagine.

Pentax K-x dispune de un ecran LCD de 2,7 inch LCD cu tehnologia Live View si cea de detectare a fetei. Aparatul foto poate face inregistrari video la rezolutie 720p (1280 x 720 pixeli) cu 24 FPS.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele