IT & C

#ebay #shopping online #facebook #social commerce # comert social

Parteneriat Facebook - eBay pentru Social Commerce

Facebook si eBay au semant un parteneriat pentru dezvoltarea comertului social ( Social Commerce ). Ambele companii cred ca in urmatorii trei ani, conceptul va schimba radical modul in care oamenii fac shopping, scrie Techcrunch.

"Vom vedea, in urmatorii trei ani, mai multe schimbari legate de modul in care oamenii fac cumparaturi pe internet si felul in care achita produsele decat am vazut in ultimii 15 ani", a declarat John Donahoe, CEO al eBay. De altfel, eBay a prezentat platforma X.commerce, dezvoltata de retailer impreuna cu PayPal, Magento si GSI.

Parteneriatul dintre eBay si Facebook inseamna acordarea unui rol mai important dezvoltatorilor de aplicatii third party in evolutia X.commerce. Acordul ar trebui sa impulsioneze adoptara unei solutii deja existente pe Facebook prin care utilizatorii pot cumpara produse de pe paginile companiilor in timp ce socializeaza in retea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele