IT & C

#full hd #usor #camera video #panasonic

Panasonic prezinta cele mai usoare camere video HD din lume

Panasonic lanseaza doua noi modele de camere video care cantaresc mai putin de 227 g fiecare. HDC-SD10 si HDC-TM10 sunt cele mai usoare modele de la ora actuala si in ciuda dimensiunilor foarte compacte, acestea sunt capabile Full HD.

Modelele HDC-SD10 si HDC-TM10 sunt echipate cu cel mai avansat sistem de stabilizare a imaginii pentru filmare din mers.

Caracterisitici

Mai mult, zoom-ul optic de 16x si functia Advanced O.I.S. (stabilizator optic de imagine avansat) fac din noile camere Panasonic FullHD echipamentele ideale pentru vacante. Cele doua noi camere video Panasonic ofera posibilitatea de a obtine imagini clare, chiar si cand inregistrarea se desfasoara in miscare.

Modelele HDC-SD10 si HDC-TM10 sunt destinate nu doar inregistrarilor video in ocazii speciale , dar si in situatii de zi cu zi, camerele fiind atat de mici incat incap cu usurinta intr-o palma. Mai mult, imaginile obsinute sunt de o calitate foarte buna, in format high-definition, cu o rezolutie de 1920 x 1080 px.

Ambele modele sunt compatibile cu panasonic viera Link si Viera Image Viewer ce permite utilizatorilor sa vizioneze clipurile video inregistrate pe un ecran mare prin inserarea unui card SDHC/SD in slotul unui televizor Panasonic Viera.

Functii

Modelele HDC-SD10 si HDC-TM10 sunt echipate si cu functia iA (Intelligent Auto) care permite configurarea automata a modului de inregistrare potrivit conditiilor de filmare. Astfel, utilizatorul are acces la functiile Face Detection ce ajusteaza automat expunerea astfel incat imaginea chipurilor persoanelor filmate este captata perfect.

Intelligent Contrast Control ajuta la obtinerea unui contrast adecvat conditiilor de filmare si Intelligent Scene Selector ce selecteaza automat modul de filmare care va genera cele mai bune imagini inregistrate.

Ambele camere sunt echipate cu functia AF/AE Tracking ce urmareste automat un subiect aflat in miscare pentru obtinerea unor rezultate excelente. Spre deosebire de setarile automate de la camerele video obisnuite, AF/AE Tracking mentine focalizarea si expunerea chiar daca subiectul se misca sau se intoarce.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele