IT & C

#daylight view #lumeni #imagini #proiector #panasonic

Panasonic lanseaza un nou proiector

Panasonic a anuntat astazi lansarea noului model de proiector PT-D5000 pe piata europeana. Modelul de 5000 de lumeni a fost conceput pentru utilizarea in mediul universitar, in cadrul salilor de conferinte si pentru afisaj digital public.

Modelul PT-D5000 inlocuieste mai vechiul PT-D4000. Noua serie de proiectoare prezinta o serie de imbunatatiri fata de gama 4000 in trei puncte principale: calitatea imaginii, flexibilitatea configurarii si posibilitatea de a intretine usor echipamentul.

Consum scazut

Modelul PT-D5000 are un consum de energie foarte scazut, de numai 0,3 W, cu mult sub limita de 0,5W impusa de Uniunea Europeana si care va deveni obligatorie incepand din ianuarie 2010.

Cele mai recente inovatii Panasonic in directia controlului echipamentelor prin intermediul unei retele LAN asigura configurarea si pregatirea echipamentului pentru operare intr-un interval de timp foarte scurt, situatii frecvent intalnite in salile de amfiteatru sau in cele de seminar din cadrul universitatilor.

Functii

Pentru a elimina lipsa de detalii a imaginii atunci cand proiectorul este utilizat in medii cu lumina puternica, sistemul pus la punct de Panasonic si numit Daylight View 2 aduce imbunatatiri importante in perceperea luminozitatii, utilizatorii fiind nevoiti doar sa ajusteze corespunzator functiile sharpness, gamma curves si colour corrections.

"In timp ce unii producatori de proiectoare au dezvaluit recent planuri foarte ambitioase, noi profitam de oportunitatea de a ne intoarce la tehnologiile care au stat la baza primelor modele si care s-au dovedit de incredere, eficiente, concepute pe baza cerintelor consumatorilor"
, a declara Hartmut Kulessa, Marketing Manager, Projectors Panasonic.

Sistemul Daylight View 2 imbunatateste receptionarea imaginii in medii puternic laminate. Mai mult, cu ajutorul unui nou Detail Clarity Processor s-au obtinut o mai mare adancime si claritate a detaliilor astfel incat imaginile au un aspect mult mai apropiat de realitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele