IT & C

#panasonic lumix #rezitenta #socuri #tehnologie #camera foto #aluminiu

Panasonic lanseaza patru noi camere foto Lumix

Panasonic mareste seria de camere foto digitale Lumix cu patru noi modele destinate a acoperi o varietate lara de preferinte.

Cele patru modele sunt: Lumix ZX1, FZ38 cu zoom optic de 18x, aparatul foto FP8 si varful gamei FX, modelul FX60.

Lumix DMC-ZX1

Parte a noii serii ZX, modelul ZX1 ofera o tehnologie recent dezvoltata care include primele lentile asferice de 0,3 mm din lume, astfel Panasonic DMC-ZX1 ajunge la performanta de a avea un obiectiv superangular de 25 mm si un zoom optic de 8x.

Modelul are un senzor de 12,1 MP si tehnologia Intelligent Auto (iA), plus stabilizatorul optic de imagine POWER O.I.S care este de doua ori mai eficient decat sistemul anterior MEGA O.I.S. Functia Face Recognition, prezenta ai la modelele anterioare din gama ZX permite camerei sa recunoasca simultan trei chipuri.

O alta caracteristica importanta a noului model ZX1 este viteza de auto-focalizare ce stabileste un nou record pentru intreaga industrie. Pornirea este si ea asigurata in aproximativ 1,1 secunde.

Camera dispune de un ecran LCD de 2,7-inch iar bateria confera echipametului o autonomie de pentru aproximativ 330 de fotografii datorita sistemului de procesare a imaginii LSI Venus Engine V ce prezinta o ridicata eficienta energetica .

Camera este comercializata intr-o varietate larga de culori: argintiu, negru, albastru, alb sau rosu, iar carcasa are textura din aluminiu, rezistenta la amprente si praf.

Lumix DMC-FZ38

Panasonic Lumix DMC-FZ38 poate inregistra clipuri video in sistem AVCHD Lite high-definition, are obiectiv de 27 mm si zoom optic de 18x dat de sistemul de lentile LEICA DC VARIO-ELMARIT.

Cel mai recent din seria mult apreciatelor modele FZ, noul FZ38 dispune de o serie de optiuni printre care operarea manuala. FZ38 este echipat, ca si ZX1 cu noul sistem de stabilizare a imaginii POWER O.I.S. si high-speed AF (viteza mare de autofocus).

Cu AVCHD Lite utilizatorul poate realiza inregistrari video in sistem high-definition. Inregistrarile HD pot fi ulterior vizionate pe orice televizor panasonic viera HDTV prin simpla inserare a cardului de memorie SDHC/SD in slotul special.

Zoom-ul de 18x poate ajunge pana la 35,2x cu functia Extra Optical Zoom. Camera are o rezolu?ie de 12,1 MP si bateria are o autonomie extinsa de pana la 470 de fotografii.

Lumix DMC-FP8

Noul DMC-FP8, parte a familiei de camera foto digitale Lumix FP, exceleaza la capitolul design. Modelul are o rezolutie de 12,1 MP, obiectiv de 28 mm, zoom optic de 4,6x si sistem de lentile retractabile Leica DC (folding optics - in original) ce a permis ob?inerea unei camere foto digitale foarte subtiri.

Designul elegant al camerei este decisiv influentat de carcasa din aluminiu de foarte buna calitate dar si de butonul cursor cu LED aflat in partea din spate a aparatului.

Ca si in cazul lui ZX1 DMC-FP8 are viteza mare de auto-focus  si care impreuna de viteza de pornire de numai 0,95 secunde, confera modelului FP8 posibilitatea de a raspunde rapid la cerintele consumatorilor. Camera este echipata cu un ecran LCD de 2,7 inch si va fi disponibila in culorile argintiu, negru, roz, rosu, auriu, verde, violet si albastru.

Lumix DMC-FX60

Cu o rezolutie de 12,1 MP si un obiectiv superangular de 25 mm, Lumix DMC-FX60 dispune de un sistem de lentile LEICA DC cu zoom optic de 5x (echivalent cu un obiectiv de 25 mm-125 mm la un aparat cu film de 35 mm) si este cel mai recent model din mult-premiata serie FX.

Functia Intelligent Auto cu stabilizator de imagine POWER O.I.S. nu lipseste nici de la acest model. Datorita sistemului high-speed AF, camera are cea mai rapida viteza de auto-focalizare la nivel de industrie si este ideala pentru amatorii de instantanee inedite, putand fi utilizata la numai 1,1 secunde din momentul în care a fost pornita.

Bateria confera o autonomie de pana la 360 de fotografii. Camera va fi comecializata in culorile argintiu, negru, roz, violet, auriu si albastru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele