IT & C

#eup lot 6 #stand-by #energie #eco #panasonic

Panasonic aplica noul regulament energetic EuP Lot 6

Japonezii < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/de" title="de">de la Panasonic Au ">au trecut deja la aplicarea regulamentului EuP Lot 6 pentru un consum redus de energie a electronicelor in modul stand-by .

Cea mai recenta serie de proiectoare Panasonic este in conformitate cu noua directiva.

Inainte de a fi oficial

Inca inainte de aplicarea regulamentului EuP Lot 6 pentru un consum redus de energie a electronicelor in modul stand-by, Panasonic a anuntat ca intreaga sa gama de proiectoare profesionale, de la cel mai simplu LCD pana la proiectoarele 3 Chip DLP System, este in conformitate cu noua directiva.

Din ianuarie 2010, toate produsele consumatoare de energie vor trebui sa se incadreze intr- o norma standard de consum, 0,9 W in stand-by. Regulamentul aduce un update la seria Panasonic LB . Modelele PT-LB78V si PT-LB75V urmeaza  modelelor precedente pentru a alinia seria LB la directiva, in timp ce nou -lansatele PT-LB90 si PT-LB90NT sunt conforme din start.

Proiectoare "eco" +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+-
Valoarea adaugata este de maxima importanta pentru utilizatorul final, fie ca e vorba de entitati publice cum ar fi scolile sau universitatile, fie ca e vorba de aplicatii pentru afisaj. Cartea de vizita eco a proiectoarelor Panasonic scade costurile pentru utilizatori, reducand in timp cheltuielile pentru consumul de energie.

Compania japoneza se straduieste sa reduca la minimum impactul asupra mediului in toate privintele, de la design la producaie si livrare. Asta inseamna utilizarea unor aliaje de lipit fara plumb, a unor sisteme de modificare a luminozitatii si a sistemului stand-by automat economic, precum si reducerea cantitatii de ambalaje folosite.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele