IT & C

#gaming #procesor #it&c #android #gadget #consola jocuri #Ouya

Ouya, prima consola de gaming Android, apare in decembrie

Prima consola de gaming Android, Ouya, va ajunge la cei dintai donatori in luna decembrie. Inainte de a fi disponibila comercial, consola va fi livrata celor care au donat fonduri pentru finalizarea ei, prin KickStarter.

Consola de gaming Ouya promite o experienta complet optimizabila si ruleaza Android 4.0. Gadgetul a fost creat ca o alternativa la consolele clasice care includ numeroase restrictii. Pe Ouya, utilizatorii si dezvoltatorii pot instala diferite sisteme de operare si pot optimiza usor consola open-source.

Consola Ouya include un procesor quad-core Tegra 3, memorie RAM de 1 GB si spatiu de stocare de 8 GB, potrivit Electronista.com.

Ouya ar putea revolutiona lumea consolelor de gaming cu un concept inovator. Orice dezvoltator de aplicatii sau jocuri isi poate distribui creatiile fara cheltuieli suplimentare si va castiga 70% din incasari.

Livrarile de Ouya incep in decembrie pentru cei mai generosi donatori si vor continua pana in luna martie 2013, inainte ca noua consola Android sa ajunga in magazine.

Sursa foto: Gildia.pl

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele