IT & C

#browser web #opera #opera 12 #browser opera

Opera 12 beta: ce noutati aduce

Noua versiune a browserului web Opera aduce mai multe imbunatatiri importante care il fac din nou un concurent puternic pentru Google Chrome, Mozilla Firefox sau Internet Explorer. Opera 12 beta este mai stabila ca alte versiuni beta si poate fi descarcata pe site-ul oficial al dezvoltatorului.

Cea mai importanta functie noua este folosirea hardware acceleration, prezenta in Opera 12 beta ca optiune ce trebuie activata manual.

Noul Opera 12 aduce insa si suport pentru versiunile 64-bit de Windows si Mac OS X, alaturi de rularea de plug-in-uri ca procese separate, pentru mai multa stabilitate, potrivit Geek.com.

In Opera 12 beta, widget-urile au disparut, iar interfata grafica poate fi optimizata mult mai usor. Imbunatatirile vizeaza si introducerea de standarde web ca HTML5, WebGL si WebRTC, alaturi de cateva modificari aduse barei de cautare, pentru ca paginile web cu conexiuni sigure sa fie mai usor de identificat.

Sursa foto: Opera.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele