IT & C

#Phableta #samsung #galaxy note #galaxy note III #phableta samsung

Noul Samsung Galaxy Note III, testat in trei vriante de dimensiune a ecranului

Noul Galaxy Note III ar putea avea un ecran de 6 inchi, fata de actuala versiune de 5.5 inchi! Potrivit gsmarena.com, sud-coreeni de la Samsung au inceput testarea phabletei in trei dimensiuni de marime a ecranului: 5.5, 5.7 si 6 inchi.

Zvonurile anterioare sugerau ca Samsung a decis sa aleaga un ecran de 5.7 inchi, insa se pare ca testarea nu este completa. In plus, alte voci din industrie afirma ca echipa de dezvoltare a companiei asiatice testeaza si tehnologia flexibila OLED (Organic Light-Emitting Diode), cu care ar putea fi echipat Galaxy Note III. Primele phablete Samsung Galaxy Note, respectiv Samsung Galaxy Note II sunt echipate cu ecrane Super AMOLED.



Sursa foto: talkandroid.com

Galaxy Note III va beneficia de procesorul Qualcomm Snapdragon 800, insa in anumite regiuni smartphone-ul va fi dotat cu un alt procesor, ultima versiune a lui Exynos 5 Octa. Alte specificatii includ o memorie RAM de 3GB, o camera foto de 13 megapixeli cu stabilizator de imagine si noul sistem de operare Android 4.3 Jelly Bean.

Sursa foto principala: gadgetgestures.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele