IT & C

#monitor #philips 221t1sb #full hd #tv tuner

Noul monitor Philips 221T1SB HD are tuner TV incorporat

Monitorul Philips Full HD 221T1SB intregeste gama monitoarelor de ultima generatie lansate pe piata romaneasca, alaturandu-se astfel ecologicului monitor 240B1CS destinat tuturor consumatorilor, dar si monitorului creat pentru afisajul stradal, BDL6551V .
 
Monitorul 221T1SB permite, cu ajutorul tunerului incorporat DVBT, receptarea programelor cu continut multimedia la cea mai inalta calitate, oferind o serie de pre-setari audio-video, dar si posibilitatea personalizarii acestora. Aceste tehnologii sunt menite pentru a imprima utilizatorului senzatia adecvata scopului utilizarii monitorului, fie ca este vorba despre jocuri, filme sau muzica.

Caracteristicile lui Philips 221T1SB

Modelul 221T1SB reuseste sa imbine performanta multimedia cu designul, astfel putandu-si gasi usor locul atat in livingul apartamentului, cat si la birou daca este cazul. HDTV va permite urmarirea de programe TV HD, de imagini si sunet, fara set-top box suplimentar. Datorita tunerului DVBT incorporat, care poate suporta formate MPEG-4 de cea mai recenta data, pot fi vizionate programe TV HD si alte continuturi multimedia de calitate digitala.

Ecranul Full HD are o rezolutie panoramica de 1920 X 1080 px, aceasta fiind cea mai mare rezolutie pentru ca sursele HD sa poata furniza imagini impecabile. Procesarea semnalului este pe deplin in conformitate cu trend-urile actuale, reusind sa prinda semnale de 1080p provenind din toate sursele, inclusiv pe cele ale player-elor Blu-ray sau consolelor de jocuri HD extrem de avansate. Problema imaginilor cu intermitente a fost solutionata prin tehnologia scanarii progresive, care ofera o luminozitate si o paleta de culori spectaculoase.

Tehnologiile din dotare


Tehnologia SmartContrast va creste contrastul cu un nivel superior de negru si transmiterea umbrelor si a culorilor intunecate va fi mai exacta. Optimizarea imaginii si sunetului depinde de diferite aspecte precum sursa video, tipul continutului, imprejurimile din camera, tipul de monitor etc.

SmartMode are setari predefinite de imagine si sunet pentru personalizarea experientei utilizatorului in functie de ceea ce acesta urmareste. Pentru preferintele personale, a fost creata optiunea "personal settings" care permite utilizatorului sa-si pre-seteze si stocheze caracteristicile imaginii.

SmartSound permite sa selectati moduri diferite ca Film, Jocuri, Muzica, etc, astfel fiind activate frecventele automate predefinite pentru a imbunatati sunetul legat de scopul utilizarii. Modelul Philips Full HD 221T1SB este disponibil in principalele magazine de electronice, la un pret de aproximativ 1.000 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele