IT & C

#camera foto #zoom #canon

Noul Canon PowerShot SX120 IS are zoom optic 10x

Canon anunta lansarea noului model PowerShot SX120 IS, o camera foto compacta , usor de utilizat, dotata cu o lentila de zoom optic 10x .

Modelul ofera o rezolutie ridicata, procesare de imagine DIGIC 4 si mod Smart Auto.

Mic si destept

Noul PowerShot SX120 IS ofera o putere impresionanta si functii ce aduc usurinta in utilizare, continuand succesul pe care l-a cunoscut predecesorul sau, modelul PowerShot SX110 IS. Noul design beneficiaza de un aspect ergonomic, greutate redusa si finisaj pe negru.

PowerShot SX120 IS este ideal pentru capturarea unei varietati de scene si activitati. Zoom-ul optic 10x este ideal pentru fotografierea vacantelor de familie sau a activitatilor scolare sportive, atunci cand utilizatorul are nevoie de un zoom extins.  

Tehnologii

Procesorul DIGIC 4 rezolva cu succes situatiilein care condiriile de iluminare sunt dificile, folosind i-Contrast - o tehnologie ce previne aparitia petelor de lumina, retinand in acelasi timp detaliile umbrite.

PowerShot SX120 IS include modurile Smart auto si Easy cu tehnologia Scene Detection. Prin analiza subiectilor, a distantei, luminozitatii si a culorii din scena, camera selecteaza automat una dintre cele 18 variabile ale scenei, optimizand setarile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele