IT & C

Noul arsenal pentru gameri: mouse, tastatura si casti

In curand, gamerii vor avea la dispozitie castile audio Logitech Wireless G930 care ofera sunet dolby surround 7.1, mouse-ul Logitech Wireless G700 cu 13 butoane de control si tastatura Logitech G510 dotat cu ecran LCD Logitech GamePanel.

Noile periferice de gaming, care fac parte din serie G, sunt construite special pentru utilizatorii care folosesc PC-ul ca platforma de gaming.

Setul de casti Logitech Wireless G930

Setul de casti wireless G930 vine cu tehnologia Dolby surround 7.1 si creaza un camp sonor variat. Datorita tehnologiei wireless gaming-grade conceputa special pentru streaming audio in doua cai, gamer-ul se poate concentra asupra jocului fara sa fie tulburat de intarzierile tipice retelei wireless sau de interferente.

Setul de casti G930 este echipat complet, dispunand de trei taste G programabile prin care detii controlul asupra muzicii, efectului de transformare a vocii si conversatiei cu ceilalti jucatori. Banda de cap memory-foam inlatura oboseala, in timp ce pernutele de plus sunt confortabile si elimina zgomotul exterior.

Microfonul de inlaturare a zgomotului avantajeaza vocea pentru o buna comunicare cu membrii echipei in timpul jocului. Daca gamer-ul este pasionat si reuseste sa consume acumulatorii castilor intr-o singura sesiune de zece ore, baza de incarcare inclusa isi reincarca castile fara ca gamer-ul sa intrerupa misiunea.

Mouse-ul Logitech Wireless G700

Optimizat pentru jocurile MMO (Massive Multiplayer Online), dar oferind precizia necesara pentru FPS-uri (First Person Shooter), mouse-ul wireless de gaming G700 are 13 taste de control pozitionate precis pot fi programate pentru a performa actiuni simple sau macro-uri complexe cu un singur click.

Conexiunea wireless la viteza maxima 1000 de rapoarte pe secunda) nu are intreruperi in timpul jocului, iar conectivitatea wireless iti ofera mai multa libertate. Mouse-ul G700 dispune de curbe care se muleaza perfect in palma. Cablul de incarcare optimizeaza energia bateriei, chiar si atunci cand mouse-ul este folosit, si ofera posibilitatea de transfer de date cu ajutorul conectivitatii LAN.

Tastatura gaming Logitech G510

Tastatura gaming G510 dispune de 18 taste G, programabile in trei moduri, oferind 54 setari de macro in cadrul unui joc. Ecranul LCD GamePanel realizat de Logitech afiseaza statistici ale jocului in timp real si informatii despre performantele calculatorului.

Backlight-ul RGB personalizabil face tastele vizibile in in intuneric. Tastatura include un jack audio de 3,5 mm, astfel incat jucatorul poate conecta un set de casti analog pentru comunicare digitala prin USB.

Castile Logitech G930 este disponibil la un pret recomandat de aproape 200 euro, iar mouse-ul Logitech G700 si tastatura Logitech G510 vor avea un pret recomandat de aproximativ 100 euro ficare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele