IT & C

#gps #gpsmap 62 #garmin

Noua serie Garmin GPSMAP 62, GPS-uri pentru toate gusturile

A fost anuntata lansarea online gratuita Garmin Connect dar si software-ul Garmin Custom Maps ce inlesneste transferul de harti printate si electronice pe dispozitivele compatibile. Pasionatii de geocaching pot contribui la sanatatea mediului inconjurator renuntand la hartie si folosind eficient seria GPSMAP 62 , ce poate descarca informatii despre punctele cache direct pe dispozitive.

Personalizare de harti

Personalizarea hartilor pentru dispozitivele outdoor Garmin este cat se poate de usoara. Garmin Custom Maps poate scana detaliile, punctele de referinta ale hartilor printate sau electronice existente , iar apoi le poate converti intr-un format accesibil pe seria GPSMAP 62, sau pe modelele compatibile, Garmin Oregon , Dakota sau Colorado. Experientele vor ramane mult timp dupa ce activitatea a luat sfarsit, cu ajutorul Garmin Connect, comunitatea online gratuita ce aduna peste 20 de milioane de activitati pentru impartasire, stocare si analiza.

Pasionatii de calatorii si fitness pot impartasi activitati pe Facebook si Twitter, le pot exporta pe Google Earth sau pot retrai experientele in moduri diferite: table view, calendar view sau pe o varietate de harti ce include si Google Earth.
Fiecare model din seria GPSMAP 62 are integrat un GPS de inalta sensivitate ce include HotFix , sistem ce calculeaza automat si stocheaza informatii importante ale satelitilor astfel incat acestia vor ajuta la calcularea rapida a pozitiei lor.

Seria GPSMAP 62 include un sistem de montare care este compatibil cu aceleasi accesorii precum Garmin Oregon, Dakota si Colorado. Alte functii importante sunt navigarea foto si memoria integrata pentru stocarea hartilor. Modelele GPSMAP62s si GPSMAP 62st dispun de asemenea de USB de inalta viteza pentru transferuri rapide de harti de pe calculator. Garmin GPSMAP 62 are un pret de aproximativ 300 euro, GPSMAP 62s costa aproape 400 euro iar modelul GPSMAP 62st costa in jur de 500 euro, iar sistemele sunt disponibile in Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele