IT & C

#canon #legria #hf s

Noua serie de camere video Canon Legria HF S a fost prezentata oficial

Canon anunta lansarea oficiala a seriei Legria HF S , o gama de camere video full HD concepute pentru pasionatii de cinematografie.

Modelele ofera control total asupra imaginii inregistrate si are in dotare o gama extinsa de optiuni ce ofera calitate video. Fiecare model reuneste tehnologia de imagine Canon si o gama de functii manuale avansate, oferind toate instrumentele necesare pentru a inregistra filme HD.

Caracteristici Legria HF S


Noile modele din seria Legria HF S sunt printre primele camere video Legria ce au in dotare noua tehnologie de comanda prin atingere, oferita de un ecran LCD  tactil cu 922.000 pixeli, ce masoara 8,8 cm (3,5 inch) in diagonala. Acesta este cel mai mare ecran disponibil pana in prezent la camerele Canon.

Noul display ofera de patru ori mai multe detalii, de patru ori mai mult contrast si spre deosebire de marea majoritate a camerelor video digitale, afiseaza imaginea inregistrata la dimensiune 100%. Noile optiuni Touch Focus, Touch Exposure si Touch Tracking aduc utilizatorilor un control simplu si rapid asupra inregistrarilor realizate. Interfata de navigare tactila ce permite calibrarea prin intermediul unei bare de ajustare, asigura o alternativa pentru ajustarea manuala a setarilor precum diafragma, viteza de declansare sau expunere.

Un nou panou de control manual, vizorul de 0,27 inch (disponibil doar la modelul Legria HF S21) si telecomanda ce ofera control de la distanta, pentru ajustarea functiilor cheie, focalizare si zoom, sunt alaturate noului ecran LCD cu scopul de a oferi si mai multe optiuni de control.

Alte detalii


Seria Legria HF S foloseste memorie flash SDHC, cu 64 GB integrati la modelul Legria HF S21 si 32GB pentru modelul Legria HF S20. Ambele modele includ doua sloturi SDHC, pe care utilizatorii le pot folosi pentru o stocare suplimentara de pana la 64 GB.

Toate modelele seriei Legria HF S sunt compatibile cu o gama extinsa de accesorii Canon Legria, incluzand adaptoare pentru lentile, baterii si noul microfon Canon surround cu 5,1 canale, model SM-V1.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele