IT & C

#directx 11 #ati radeon #amd

Noua placa grafica ATI Radeon HD 5670 are suport DirectX 11

AMD a lansat astazi placa grafica ATI Radeon HD 5670, un nou membru al premiatei serii de placi grafice, prima si singura din lume ce ofera suport complet pentru jocuri si aplicatii Microsoft DirectX 11, dar si pentru noile tehnologii ca ATI Eyefinity .

Cu un pret sub 100 USD1, placa grafica ATI Radeon HD 5670 ofera suport grafic pentru ultimele titluri de jocuri DirectX 11, utilizeaza tehnologia ATI Stream si asigura o experienta completa in Microsoft Windows 7.

Compatibilitate jocuri

Placa grafica ATI Radeon HD 5670 ofera pana la 620 GigaFLOPS putere de procesare si memorie GDDR5 la un pret sub 100 USD, asigurand o performanta ridicata in cele mai noi jocuri DirectX 11.

Astfel, printre titlurile compatibile cu noua placa se numara Colin McRae: DiRT 2 de la Codemasters, BattleForge de la EA Phenomic , S.T.A.L.K.E.R: Call of Pripyat al celor de la GSC Game World sau Battlefield : Bad Company 2, dar si in jocuri DirectX 9, DirectX 10, DirectX 10.1 si OpenGL.

Eyefinity & ATI Stream

Ce face noua placa mai speciala este tehnologia ATI Eyefinity din dotare ofera posibilitatea utilizatorului de a conecta pana la trei monitoare utilizand o singura placa grafica.

Tehnologia ATI Stream imbunatateste timpii de codare video si ofera o performanta ridicata la rularea de continut video in aplicatii cum ar fi Adobe Flash, ajutand la crearea de efecte vizuale imbunatatite pentru o calitate ridicata a imaginilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele