IT & C

#nokia #ces #ces 2012 #consumers electronic show

Nokia revine la CES dupa absenta de anul acesta

Nokia va participa, in luna ianuarie 2012 , la Consumer Electronics Show, din Las Vegas, cel mai mare targ de tehnologie din lume, dupa ca in 2011 a decis sa nu se alature celorlalte mari companii telecom pentru expozitie. Finlandezii vor prezenta in cadrul targului cele mai noi produse concentrandu-se in principal pe device-urile Windows Phone , potrivit Engadget.

Faptul ca Nokia nu a reusit in 2010 sa tina pasul cu tendintele tehnologiei mobile impuse de celelalte companii concurente nu este o necunoscuta. De altfel, acesta este si motivul pentru care compania a decis sa nu participe, in acest an, la Consumer Electronics Show din Las Vegas, cel mai mare targ de produse electronice din lume. In 2012, Nokia revine.

Acum are si cu ce, daca tinem cont de noua gama de smartphone-uri rezultata din colaborarea cu Microsoft. Cu ce ne va suprinde Nokia la CES 2012 , in ianuarie? Cu mai multe terminale cu sistemul de operare Windows Phone si probil si cateva smartphone-uri ce ruleaza ultimele variante de Symbian. Revenirea Nokia la CES 2012 este o veste buna pentru industrie in general.

Compania a trimis deja invitatii pentru media la o conferinta de presa care se va desfasura in data de 9 ianuarie 2012, cu alte cuvinte confirmarea revenirii companiei la evenimentul international exista.

[[//www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2011/12/nokia-ces-2012-invite.jpg]]

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele