IT & C

#nokia #windows phone #nokia lumia 800 #nokia lumia

Nokia Lumia 800, update pentru baterie si bass

Nokia pare ca a rezolvat cele mai mari probleme ale Nokia 800 semnalate de utilizatori. Cu un nou update, smartphone-ul Windows Phone va avea o durata de folosire a bateriei mai lunga si bass mai puternic pentru sunet mai bun.

Bateria Nokia 800 a fost criticata inca de la lansarea telefonului in luna octombrie 2011, insa compania finlandeza pare ca a rezolvat in sfarsit problema printr-un update de software.

Update-ul 1600.2487.8107.12070 a fost lansat mai intai in Singapore, dar poate sosi oricand la nivel mondial prin Zune si creste de trei ori durata de viata a bateriei.

Alte imbunatatiri aduse de noul update Nokia includ rezolvarea unei probleme cu luminozitatea ecranului si cresterea calitatii bass-ului atunci cand smartphone-ul este conectat la casti.

Nokia 800 a fost lansat initial in trei variante de culoare: turcoaz, negru si purpuriu, dar va sosi in curand pe piata europeana si in varianta alba.

Foto: Nokialumia800.dk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele